Pentru că asta numesc ceilalți amuzant. Se promovează ura aceasta inutilă, omenirea începe să se distrugă încet, încet. Nu neapărat doar băieții se comportă urât cu persoanele mai plinuțe, și fetele o fac în egală măsură. Totul depinde de cum au fost educați.
Având în vedere faptul că la televizor vezi doar emisiuni în care se promovează șmecherimea, moda, cum să arăți cât mai bine, prostimea, mă gândesc că totul e clar de ce totul este așa cum este.
Dacă cineva s-a luat de tine pe un asemenea motiv, nu-l băga în seamă, treci peste. Oamenii sunt răutăcioși, iar uneori spun lucruri doar pentru a părea mai superiori, nu înseamnă că ceea ce spun este și adevărat.
Văzusem acum câteva luni două personaje: un băiat în vârstă de 5 ani și un băiat mai plinuț, mai mare decât celălat băiat. Totul părea în regulă, dar întâmplarea face ca băiatul cel mic să se ia de cel plinuț. Am rămas suprinsă de modul în care micuțul îl agresează pe cel de lângă el, cu vorbe îngrozitoare și lovituri. Se vedea pe chipul băiatului mai mare tristețea, singurătatea, faptul că se simțea inferior, respins de toată lumea din cauza fizicului său. Și totuși de ce? De ce un copil trebuie să își facă astfel de probleme? De ce toată lumea face atâta tam-tam pentru un fizic?
Ochii acelui băiat m-au străpuns și am înțeles faptul că această gândire rasistă provine din copilărie.
Am vazut ceva asemanator azi cand veneam de la tara... ce prosti si needucati pot fi copii de astazi
Pentru ca sunt grasi. Oricum,ideal ar fi ca nimeni sa nu faca misto de nimeni, dar neh,oameni. Mi se pare absurd sa-i judeci cuiva aspectele native (culoare,trăsături,handicap etc. ) dar totusi ar trebui sa facem tot posibilul sa nu ne facem de ras din cauza aspectului sau a igienei. Sunt multe de spus in privinta asta, altii au dus asta la extrem, vezi fata ce sa decedat de la pastile de slăbit, infomentare si exercitii fizice pe fondul organismului slăbit. Mi se pare, totusi, o prostie sa stai toata ziua călare pe laptop ascunzându-te dupa eterna :"Cine te place, te place asa cum esti."
De ce ar fi cineva invidios pentru ca este gras?
Probabil pentru ca ai fi foarte slab si esti complexat de treaba asta.e mai greu sa te ingrasi decat sa slabesti, mai ales atunci cand esti ectomorf
Doar atunci cand esti ectomorf *
Daca esti endomorf, uneori si mezomorf, e mult mai greu sa slabesti decat sa te ingrasi.
Nu e adevarat. poti sa slabesti cu sport si in cazul unui mezomorf si in cazul unui endomorf, un antrenament hiit si dieta si oricine slabeste
In schimb eu, fiind ectomorf, stiu cat de mult am tras si cu dieta si cu sala sa pun ceva pe mine
Noi aici vorbim de oameni care stiu ce i ala sportul, tu spui de persoane care stau toata ziua si nu misca un deget, in cazul ala ai dreptate da
Si ca sa i raspund si amicului cu "cine ar fi invidios pe ce grasi", eu eram
Bineinteles ca se slabesti cu vointa, sport si alimentatie, chiar daca esti endomorf. Ziceam doar ca se slabeste mai greu decat la ectomorfi. Legat de faptul ca esti invidios pe grasi, sa nu fii. Este mult mai bine sa fii definit, chiar daca nu ai masa unuia care e mai gras. Arata mai bine, si nu doar pentru fete, ci in general. (Cel putin mie asa mi se pare)
Am spus "eram", niciodata n o sa fii multumit cu corpul tau, asta e sigur, mereu ii gasesti o chestie
Vor sa se creada superiori fata de cineva, sa arate ca sunt mai buni ca altii pentru ca de fapt in interiorul lor stiu ca sunt inferiori
Jjhgh întreabă:
nyoentox2002 întreabă: