Se schimbă cu această ocazie cam vreo 200 de specii de bacterii și microbi. Asiaticii se sărută cu o mângăiere reciprocă a fețelor și a nasurilor. E mult mai igienic. Gura este pentru mâncare.
"Gen" nu fac toti baietii asta. Este ok si sarutul cu limba si vine din partea baietilor si din partea fetelor (adica... alte variante nu mai sunt). Nu trebuie facut oricand, iar el probabil o face mai mult psihologic, cu gandul ca face asta, nu pentru ca simte neaparat si moare de placere daca o face. Vorbeste cu el despre asta.
Ei nu sunt...pai când vii acasă obosit și stresat de la munca și vezi bietul cățel pe care l-ai lăsat singur inchis in casa toată ziua, nu vine el săracul si-ti da o limbuta peste gura
Nu am zis ca am ceva impotriva acestui lucru
Dar cum ne-am referit la baieti (humans)... nu stiu cum ar trebui sa raspund la ce ai zis
Eh genul masculin e peste tot poate vezi ziua pe unu' de zici că e om, da' seara la lumina lunii devine vârcolac
Poate am catelusa.
Eh,diferența de interpretare
Probabil au vreau sa spuna ca nu fac asta in public. In public nu se saruta cu linba, pentru ca se presupune ca intri intr-o anumita stare. Ea devine fleasca precum marea, el e cu luna, cu carul, cu pla cat paarul
RaducanuMarian întreabă: