N-a zis nimeni că băieții nu le spun prietenilor, când 'vine vorba'. Detaliile diferă, doar.
Și băieții vorbesc între ei despre lucrurile astea, diferența e că fetele bărfesc și de aici se află tot, pe când băieții țin pentru ei.
Adevãrul e următorul: fetele zic prietenelor ca să știe că e luat și să nu-#i "bage nasul" la băieți nu se zice
că sunt atrași de ce are celălalt e un fel de război dacă nu pot să obțină distrug, pe lângă asta băieții cu cât află mai multe cu atât sunt mai atrași ca la fotbal de altfel.
Nu e chiar asa. Sunt si baieti care se lauda la toate cunostintele atunci cand se vad cu o fata, ba chiar mai infloresc si spun ca au facut si alte treburi.
Între tipi e altceva, nu prea îi interesează (poate doar partea cu sexul).
Între tipe, oh, well...îmi amintesc când prietena mea cea mai bună a făcut petti*g şi nu a avut răbdare să-mi spună când ne întâlneam.
După ce a plecat tipul de la ea mi-a dat mesaj cu "my vagina si on fire"
E nevoia aia ciudată să spui.
Şi fetele nu se pricep prea bine la selectat, spun tot.
Depinde de fiecare baiat, faza e ca asta nu-i o lauda ca vb cu o fata, daca ai avea o virgina si ai facut sex cu ea da, faza e ca baieti au alt limbaj de exemplu o fata ca sa explice un lucru ea explica in cel mai mic detaliu in scimb un baiat explica doar esentialu de asta nu spun pentru ca nu are sens decat daca se intampla ceva care sa fie luat in considerare
UnchiulRamiz întreabă: