| luizza95 a întrebat:

De ce baietii se cearta mai greu decat fetele? Adica cate nu au facut si au dat vina pe ceilalti si toti sunt prieteni si fetele si daca chiar au facut ceva se supara ca ai spus. Fetele se cearta si dureaza pana se impaca dar baietii se si bat si dupa sunt prieteni.Nu inteleg de ce sunt mai uniti decat fetele.

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Difera gradul de inteligenta.Asa mi-a zis un prieten.Si eu ii dau dreptate si da, sunt fata

| fluturas a răspuns:

Asta ma intreb si eu confused

eu zic ca fetele pun mai mult la suflet si iarta mai greu, iar fetele au tot felul de motive sa se certe, baietii cum sunt mai indiferenti probabil nu le prea pasa, se cearta un pic, isi dau un pumn doi si gata laughing

| gigiro a răspuns:

Sunt fiinte invidioase, putin egoiste, vor intotdeauna sa fie cele mai ce, etc.

| cicilica a răspuns:

Ei sunt mai uniti, nu uita unii de ceilalti. ce baiat ar vrea sa fie suparat in loc sa joace un fotbal cu prietenii? daca vor sa bata pe cineva se cauta unii pe altii. [ e un exemplu dar nu unul foarte bun big grin ]. fetele inca vor sa para mai "smechere". daca se cearta cu o fata cauta alta si tot asa. fetele pun suflet la ce spune una mai cu tupeu si pune BOT. insa baietii daca zic ceva iau totul in gluma si isi trag 2 injuraturi si gata. se duc la un fotbal.

| foxi a răspuns:

Pentru ca sunt o specie mai evoluata decat fetele!

| Aiicha a răspuns:

Baietii sunt baieti, iar fetele sunt fete.
Sunt doua mancaruri de peste diferite, credeam ca ti-ai dat seama pana acum ca exista diferente intre fete si baieti.winking

| Ingrid16V a răspuns:

Fetele is mai sensibile iar baietii foarte nepasatoristraight faceAdica ei azi se bat, maine joaca fotbal si is cei mai buni prieteni!hee heeIar fetele daca se cearta, chiar daca e din cauza unei prostii, nu mai vorbesc mult timp...nici macar nu se mai saluta intre elestraight face

Asa-s ele, mai orgolioase! Dar baietii n-au un stres!laughingAsta e si merg mai departe!phbbbbt

| Ioana2518 a răspuns:

Pai fetele sunt mai cu, capu pe sus, mai modeste.mai fitoase. in schimb baietii.

| lollopop a răspuns:

Baietii sunt o gasca... Ei au multe lucruri in comun [mai ales prostia(la majoritatea, si cunosc foarte multi)]. Ei sunt simplii.Nu stau 1 ora in oglinda sa se fardeze.Nu stau 1 ora sa`si aleaga tinuta. Ei nu se cearta din lucruri banale precum : "vai, ce ruj groaznic ai!".

| eDDy a răspuns:

Salut @Iuizza95, da ai perfecta dreptate. Fetele sunt mai competitive si va certati ca proastele, de exemplu am fete in clasa care se cearta de la baieti. Baietii da intr-adevar ne mai si batem dar ne trece repede.

| xxxxxxxxxxxx a răspuns:

Din comentariile anterioare am tras concluziabig grin Footbalul e solutia. laughing

| Nov a răspuns:

Nustiu daca raspunsul meu te ajuta, dar raspunsul meu este Tonul NU Footbalul.
Daca doua fete se cearta na dintr-o prostie. sunt orgolioase si ridica una mai tare ca cealalta volumul si nu rezolva nimic.
-insa baieti daca se cearta din vreo cauza anume hai injuraturi batai. iar a doua zi nu poata sa spuna unu dintre ei "Poi vezi frate nu mi-a placut tonu pe care mai injurat " insa fetele vai mama, numai fetele astea inteleg partea asta cu Tonu iar baieti deloc.
mai uitate si tu la Trupa Deko Teohee hee pe acolo mai gasesti cate ceva care sa te ajute intr-un mod amuzant dar totusi si putin jignitor anumite faze rolling on the floor)))