La fel fac si cu.rve.le, daca tu nu le-ai intalnit nu inseamna ca nu exista sau ca sunt putine.
Cand e vorba de mizerii de oameni, natura nu discrimineaza in functie de sex.
Idei preconcepute, nimic mai mult. Acum e mai usor de popularizat povestile astea. Uite, in cercul meu de prieteni/rude/cunostinte, doar gagicile au inselat. Inclusiv in cazul in care erau casatoriti de niste ani si el facuse cam tot ce era omeneste posibil pentru ea. Ar trebui sa concluzionez acum ca toate femeile sunt niste panarame?
Trebuie sa fii feminista convinsa sa pui o asemenea intrebare. Barbatii inseala cu o alta femeie care la randul ei inseala. Deci nici femeile nu sunt sfinte.
Nu am zis nicăieri ca bărbații insala mai mult, am intrebat de ce sa aflu motivul si faptul ca eu nu cunosc fata sa fi făcut asta.
atâta.ce i asa greu de inteles?
Si care-i motivul pentru care femeile inseala? Aceleasi motive. Ce-i ("ce-i" se scrie cu cratima nu cu punct) atat de greu de inteles?
Aia s-o crezi tu! In viata mea am vazut atatea cazuri (in care si sotul si sotia o faceau separat) ca as putea scrie un roman.
Atentie la exprimarile jignitoare! Incearca sa iti amintesti de cei 7 ani de acasa! Vorbele tale sunt de tot rahatu'. Apropo! "Rahatu' " se scrie cu apostrof inlocuind litera "l"!
Unu la mână, nu am scris cu punct, doi la mână am scris cu spațiu și trei la mână eu una evit cratima pentru ca ia mult până scriu. ești mulțumit?
Păi dacă inventezi niște aberații logic ca o sa primești genul ăsta de răspunsuri. auzi la el''feminista convinsa''
de eram, renunțam de mult la bărbați si ii vedeam ca pe niște animale, dar te asigur eu ca nu e asa.Eu iubesc bărbații, sunt hetero, fără ei nu ar fi lumea cum e acum.
si de multe ori feminismul e ok. femeile nu vor sa fie mai presus de bărbați ci egale cu ei.
mai ai altceva de scris?
Femeile știu să ascundă mai bine când înșeală, de asta nu ai cunoscut
Eu am fost înșelat acum vreo 2 sau 3 ani de una. De atunci nu mai am încredere în femei.
Eu am cunoscut multe femei care isi inseala sotul/iubitul deci fenomenul este unul general nu e vorba doar de barbati. Probabil se plictisewsc de partener/partenera si cauta altceva.
S-a nimerit sa ai tu anturaj de fete ok (sau care se ascund bine) si barbati afemeiati.
Realitatea e alta, sunt multi barbati care abia fac sex, nici vorba sa insele.
Eu ma numar printre barbatii aia care abia fac sex, si pot sa nominalizez multe partenere care si-au inselat iubitul/sotul cu mine.
Deci din perspectiva mea, femeile inseala la greu.
Am prieteni afemeiati carora le-am mai facut mici servicii, le-am imprumutat masina incognito, le-am sustinut alibiuri sau le-am "plantat" diferite femei in diferite locatii, care in toate cazurile erau maritate sau aflate in relatii "serioase".
Deci despre barbati e clar ca inseala cu zambetul pe buze, dar sa stii ca si o buna parte din femei face acelasi lucru, sau ar face, daca ar avea oferte bune.
Buna seara! adevarul este ca nu toti barbatii inseala, si aici fac referire strict la mine, atat timp cat am fost cu ea si ne-am iubit, am avut ochi doar pentru ea, niciodata nu am vazut inselatul ca pe ceva bun si am fost impotriva. Dar in schimb am fost inselat, e dureros si odata cu chestia asta am pierdut si increderea in oameni, mai ales in femei.
Draga mea ''femeie'', trebuie sa stii ca inseala in egala masura atat barbatii cat si femeile. Diferenta e ca barbatii se lauda cu asta, iar femeile nu. Mai trebuie sa stii ca, daca un barbat are si o amanta cu care se intalneste mai rar, foarte posibil si femeia aia(amanta) are pe altcineva la randul ei. Si mai trebuie sa stii ca NU doar barbatii sunt asa conceputi, ci si femeile. Omul este o fiinta poligama si este demonstrat acest lucru. Ia si reflecteaza la ce ti am zis...
Înseală femeile mult la fel ca bărbati, dar unele nu iși spală rufele cu altii sau altele. Pai cine ar fi asa de inteligent să își spună secretele și plăcerile
Femei frumoase sunt multe
barbati de succes putini
toate femeile trag la barbatii de succes
pe barbatii de succes ii doare in cot daca deranjaza prin infidelitate prentru ca au de unde alege
daca vrei loialitate du-te la un om simplu
Ce povesti v-ati gasit si voi...
Fiecare inseala cu un anume motiv, nu se pune probelma de sexe aici...lol, e ipocrit sa zici ca unul inseala mai mult decat altul in cazul unui lucru neutru.
Eu nici odata nu am inselat pe nimeni si nici nu am sa o fac (cel putin asa cred.) dar daca e mancatoare de pufuleti... cine stie
Adaca punea intrebarea sub contextul" de ce barbatii cauta mai mult sex?", atunci da nu puteam sa contrazic argumentul dar in legatura cu inselatul aici ramane la latitudinea fiecaruia
Ești sigur ca oamenii sunt poligami?
eu nu contest nimic din ce ai zis, poate o fi real poate nu
anonim_4396 întreabă: