Aia care va atrag pe voi te asigur ca au avut mai multe partenere sexuale, aia care pe țineți in freindzone cauta validare sexuala
Care barbati?
Eu pot sa zic ca barbatii isi ascund experientele, mai ales in fata femeilor. Adica n-auzi prea multi barbati sa se laude seara, in pat cu nevasta, ca au dat o m ue la stop azi dimineata, si au luat numarul ospatarei de la pranz. Desi au facut lucrurile astea.
De obicei barbatii zic ca au avut mai multe iar femeile ca au avut mai putini parteneri, in multe cazuri ambii mintind numarul real.
O zic doar sa para smecheri si cat mai macho dar in realitate sunt vai de capul de ratati.
Ce bărbați spun asta? )))
Eu spun că sunt cuminte și la locul meu. De ce mi-aș face singur reclamă negativă?
Nu stiu de ce ar spune cineva asa ceva. Din punctul meu de vedere e un minus mare.
Exceptand cazul in care tipul e un f_ckboy care adauga 30+ la cifra aia, un tip decent ar alege sa faca asta pentru ca multe fetele stramba din nas daca le spui ca ai avut o singura partenera sau doua, sau fereasca Dumnezeu, niciuna. Mai ales de la o anumita varsta in sus. In dulcele stil clasic incep analizele si supraanalizele si studiile de caz: de ce atatea, de ce nu mai multe, de ce nu mai putine, daca nu mai sta cu parintii si poarta camasa albastra la nunta, in conditiile in care nu a citit Stendhal si merge la sala o data pe saptamana, ce parere ar putea sa aiba despre refugiatii din Siria?
Si atunci unii aleg sa suplimenteze numarul cu 2-3-4 unitati. Nu e ok, dar probabil asta e motivul.
Nu stiu depinde si de persoana in fata caruia afirma acest lucru, eu chiar tinara fiind m-ar fi dezamagit foarte rau daca sotul inainte de a ma lua imi spunea asta.Si chiar si in ziua de azi cand sunt vaduva de 12 ani, daca cineva incearca sa se apropie de mine si incepe convorbirea cu asa ceva nu mai are sanse -adica eu nu apreciez si nu dau nota cuiva pe asa ceva ci ce reprezint eu pentru el si ce doreste sa faca pentru mine efectiv in viitor ca sa inteleg ca tine sau vrea sa tina la mine.Un barbat care afirma astfel de lucruri isi doreste doar aventura sau sta foarte prost in cunoasterea acelor femei care vor ceva serios.
Un polițist are cam 10 de femei pe an până se însoară pe la 28 - 30 de ani.
Dacă este coleg și cu unul de vârsta lui și ăla e mult mai afemeiat ei pot avea așa PROSTITUATE GRATIS
- direct acasă unde locuiesc alea la peștii lor, nu unde lucrează ele
- în baruri unde merg astea
- în cluburi
- luate direct de pe stradă sau din parcul din fața gării sau din tot centrul orașului
Astea NU intră la socoteala care pot fi și câteva ZECI pe an pe lângă alea vreo 10 pe an pe care le au ca prietene
DECI - când unul se mai laudă că a avut ZECI de femei tu îl ÎNTREBI - Cu e te ocupi?
Și atunci o să îți dai seama că de fapt ăla NU a avut poate NICIUNA până să te cunoască pe tine
Macho mani? sa para experimentati la varsta de 25 de ani?, ca daca vreo tipa zice asa ceva stim cuvantul.
Pentru a părea cool în cercul lor de prieteni, și nu cred ca se pot numi " bărbați" ci mai mult " baietei", un bărbat adevărat știe că are nevoie de o singura femeie și nu se lauda cu " partenerele lui avute".