| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce betivii nu prea isi amintesc dimineata ce au facut noaptea la betie? Si mai ales, de ce se lauda unii ca nu isi amintesc ce au facut noaptea la betie sau de ce se lauda cand prietenii ii amintesc de prostiile ce le-au facut noaptea la betie?

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu îmi amintesc dar în ceață, ca să zic așa și nu e pentru că memoria mi-a fost distorsionată ci percepția mea din momentul ăla. Acum câteva zile m-am cam întrecut pe mine cu așa ceva și încă îmi amintesc câte lămâi am mâncat și de câte ori am vomitat. Însă eram așa amețit că de abia mai puteam sta pe picioare. În drum spre baie am dat jos monitorul și acum cred că din cauza asta are o mică pată albastră pe el, nu ușor sesizabilă dar puțin enervantă xD. Ce pot zice, poate mai bine nu îmi aminteam, însă un lucru bun e că totul era așa distorsionat încât lucrurile alea nu au mai părut așa deranjante. Mai deranjant a fost a doua zi când mi-a fost rău aproape toată ziua și atunci fiind treaz parcă percepeam mai nasol acea stare deși îmi era oarecum mai bine ca atunci. Din acea zi nu prea am mai băut. O singură dată mi s-a întâmplat cam la fel de rău la un revelion însă și atunci îmi amintesc destul de bine. Nu am avut niciodată problema să uit ce am făcut.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu am încercat încă deși mi-a propus cineva să fumez niște iarbă. E drog foarte ușor, acolo îți amintești și doar ai o stare mai de bine, mai euforică. Dacă voi experimenta îți voi povesti. Oricum depinde și de droguri, sunt droguri care îți afectează destul de mult memoria, alea mai puternice. Chiar e un drog, am citit eu mai demult, ce îți afectează voința și de asemenea nu îți amintești ce ai făcut după. Nasol cu aceste droguri puternice e că nu îți afectează memoria doar pe moment ci și pe termen lung. Oricum în multe cazuri ții minte cam ce ai făcut căci altfel nu ar fi atâția să își povestească experiențele. Depinde de drog.

| Teffan a răspuns (pentru T0T):

Iarba e cel mai ușor drog,intr-adevar,dar odată ce il încerci,îți dai seama ca nu e tocmai foarte ușor.
E ușor in comparație cu drogurile foarte tari,dar in individualitatea ei, este destul cat sa iti provoace revelații, halucinatii si paranoia extrema, daca ai trip prost.

O recomand ca fiind un înlocuitor de alcool perfect.
Nu-ți mai trebuie alcool după ce încerci asta, precum nu îți mai trebuie picioare când ai mijloace de transport.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Alcoolul ajunge in creier si odata ce ajunge acolo la betie o sa ai impresia ca esti cel mai fericit om daca bei ca spartul, creierul amorteste si atunci nu poti sa mai ti cont de ce faci.
Sincer nu inteleg ce e placerea asta de a bea, am gustat si eu putina bere si putin vin si nu mi s-a parut ceva gen WOW.
Cred ca se lauda cu ce au facut deoarece daca ar fi fost treji nici prin cap nu le-ar fi trecut sa faca chestiile pe care le-au facut la betie, e o parere.

| 393Dan a răspuns:

Ti se intampla sa uiti cand bei mai mult decat excesiv. Si se lauda pentru ca intr-un fel e un act de dezlantuire si e ceva diferit de norme. Plus ca nu li se intampla tuturor sa nu poata tine minte si ii face pe altii curiosi.