| Superior a întrebat:

De ce Bianca Draguseanu e cea mai frumoasa fata din Romania,sau asa se spune? Eu zic ca e urata,zici ca e papusa barbie. Am vazut azi o fata,tanara mult mai frumoasa decat ea,si probabil naturala,cu pielea fina,par negru si lung,picioare, sani frumosi. Vaaaaai...

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Unii zic că e frumoasă dar și eu cred că e urâtă.

| 393Dan a răspuns:

Mie din vedete de Roxana Vancea cel mai mult imi place xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plasticul nu e frumos.

| syd a răspuns:

Nu ai gusturi

| OldSoul a răspuns:

Ce rau esti, sa-ti fie rusine!
Huooo!
Trebuia sa faci o poza sa o vedem si noi pe tipa aia.
Vezi ce egoist esti?
Asa, acum sa lasam glumele.
Personal Bianca Dragusanu nu-mi pare cea mai frumoasa, cel putin nu e pe gusturile mele, nu stiu e prea... tipatoare daca pot sa zic asa, nu stiu, din punctul meu de vedere o fata frumoasa e putin mai delicata. Nu are rost sa intru in detalii, ca aici e strict de gusturile mele deci.
Concluzia sigur nu e Dragusanca cea mai frumoasa Romanca.

| Turbo223 a răspuns:

Uite unde am ajuns...Omul este cea mai evoluata fiinta de pe Pamant (poate sa vorbeasca articulat si poate face multe alte lucruri pe care animalele si plantele nu pot). Aceasta fiinta trebuie sa fie respectata, mai ales de un om.Animalele parca se respecta putin mai mult decat o facem noi (cel putin semenii lor) lupii stau in haita, ratele inoata impreuna in lac (fara sa se bata).Dar nu toate bineinteles, se mai bat pentru adapost si mancare dar noi ne batem pentnru frumusete si bani (am mentionat doar cateva cazuri). Bianca Draguseanu este si ea un om ca noi, mi se pare dragutica dar CRED ca are operatii estetice.Probabil era mai frumoasa daca nu avea operatiile alea, cum ne-a dat natura asa ar fi trebuit sa ramanem dar nu zic ca e urata e si ea un om ca noi.Stau si ma gandesc de ce lumea trebuie sa voteze pentru cea mai frumoasa fata din unele tari sau chiar din lume? Vai, ei bine sunt multe fete, femei si chiar si fetite care sunt frumoase dar nu le-a observat nimeni.Sincer, nu am auzit pe nimeni sa spuna ca Bianca Draguseanu este cea mai frumoasa fata din lume (abia stiam de existenta ei). Daca cauti pe GOOGLE "cea mai frumoasa fata din lume" iti va arata o copila de 11 ani (probabil acum are 12 sau 13). Sunt multe variante.Am vazut si un top al celor mai frumoasa femei si Bianca nu se afla printre ele.Deci putem concluziona ca unora le place Bianca Draguseanu si altora nu.Totusi faza asta cu cea mai frumoasa mi se pare, mie, o prostie.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu imi pasa absolut deloc big grin

| RAY a răspuns:

Sunt fete mult mai frumoase ca aia, fete simple de la sat necunoscute