| Princessee a întrebat:

De ce Bro nu este Expert TPU?
Poate ca are prea putine raspunsuri castigatoare?

Răspuns Câştigător
| ka2 a răspuns:

Pentru ca are un defect din ce am observat eu: da multe raspunsuri "la misto" si devine in felul acesta "nefolositor". Un expert TPU cred ca, in primul rand, sa raspunda la subiect, sa incerce sa ajute prin raspunsul lui. Nu vreau sa fiu inteles gresit, doar ca asa mi s-a parut mie.

39 răspunsuri:
| maya_4030 a răspuns:

Pt ca "nu-l iubeste femeile", nu-i asa? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleya: ti-au zis baietii sa schimbi poza. nu esti ascultatoare! vezi ca se vor da si femeile la tine, pe divan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceciliarepede nu se ascunde, mediteaza la nemurirea sufletului.
Aleya unde-i poza aia sexy care ne-a dat gata pe toti?

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

O intrebare, aparent nevinovata, a iscat atata zarva...
Bro si Emil, exista o singura conditie sa va manifestati asa la adresa lui Cristian = sa fiti dinamovisti. Doar in haita, scapati caii din frau. Voi sunteti printre cei mai apreciati pe site, cu siguranta veti ajunge intr-o zi sa obtineti titulatura de experti. Dar de ce atata graba? Nu v-am spus ca primii 47 de ani sunt mai grei? Reveniti-va, rautatea nu va este caracteristica! Unde e sarea si piperul pe care-l cautam atunci cand va citim raspunsurile?

| Princessee explică:

Dar, DenissaDeea merita si ea sa fie expert.
Cel putin asata este parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este expert pentru ca e prea destept sa fie inteles de cei care au mai ramas. Cand nu intelegi ceva te sperie si tinzi instinctual sa elimini"pericolul". Asta-i motivul pentru care Bro nu mai are nicio sansa sa devina expert. Pe TPU, ca-n rest e expert maxim.

| Princessee explică:

Si gabytzza sau cam asa ceva merita titlul.

| Princessee explică:

Dar gizzard de ce este expert?
Brigaela, vare a muncit asa de mult pentru titlu, eileen si altii si el a venit de curand si deja e expert

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Queen, nu stiu de ce i s-a oferit titlul de expert lui Gyzzard, dar iti pot spune de ce sunt de acord cu aceasta actiune si de ce i-as fi oferit si eu acest titlu, daca decizia mi-ar fi apartinut.
Gyzzard este un tanar student la medicina, mai bine pregatit decat media studentilor la medicina, care da raspunsuri documentate si corecte. Te poti baza pe raspunsurile lui medicale, sunt demne de incredere.
Ce i se poate reprosa este tineretea si lipsa de experienta care il fac sa se simta detinatorul adevarului absolut, il fac sa refuze din start alta parere. De asemenea eu i-as putea reprosa comportamentul nepoliticos, daca nu cumva mai mult decat atat, dar pana la urma, acest comportament nu a facut decat sa-l faca de ras si nu a omorat pe nimeni. Asadar, eu cred ca Gyzzard merita mai mult decat multi titlul de expert si nu cred ca trebuie sa treaca luni si luni pana sa-l obtina.