Ti se pare ca ar conta cu ceva, parerea PSDistilor?
Pardon, mumiilor.
**batranilor
Inca 10 ani si scapam de majoritatea stafiilor cu doua clase si 0 invatatura utila. Generatia care are acum 70-80 de ani e buna de nimic. Mananca pensii degeaba. In mainile lor a fost tara din timpul comunismului pana in UE, si a fost cea mai proasta perioada.
Prostia a fost principala lor caracteristica.
Pe vremea lor era jenant sa vorbesti cu un copil despre asemenea lucruri si nu poti sa ii judeci.Multi din ei nu vorbeau nici intre ei (femeie cu barbat) si făceau totul doar pe întuneric, pe repede înainte de nevoie sau pentru a face copii.
Pentru ca vor sa vina Maria acasa plangand ca a ramas gravida dar nu a vazut nicio barza pe cer tot anul.
Să știi că nu toți bunicii sunt așa. Eu, când i-am spus bunicii mele că merg sa ma documentez din punct de vedere sexual(mergeam la niște cursuri. Era un trainer care ne învăța sa facem diferite chestii - f#latie, cu#nilingus, după caz), mi-a zis:
"Pana nu pui tu mana, pana nu simți ca asudezi, în orice ai face, nu cred ca vei avea rezultate bune! Că dascălii ăștia, mai mult va încurcă!"
Și mare dreptate a avut.
Multă flecăreală.
In primul rand nu inteleg termenul de educatie sexuala. educatia sexuala nu inseamna doar povesti despre sex si contraceptie. educatia sexuala este mult mai mult de atat. tot ce tine de sex si educatie sexuala a fost, sau chiar este un subiect tabuu pentru oamenii in varsta. nu au fost obisnuiti sa li se vorbeasca despre aceste lucruri, ajungand sa descopere pe cont propriu. probabil considera ca daca ei nu au avut parte de educatie sexuala si n au patit nimic, atunci nici noi nu avem nevoie. plus ca sunt multi oameni care considera ca educatia sexuala ii invata pe copii sa faca sex, lucru total gresit. copiii stiu deja despre sex din tot felul de surse si daca isi doresc sa practice sex, sigur o vor face. Pentru a fi in siguranta e de preferat sa fie cat mai informati
ABCD122 întreabă: