Întrebare recomandată | SoniaSrg a întrebat:

De ce cand ajuti un om si la urma cand ai nevoie de ajutorul lui iti intoarce spatele? Nu inteleg!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu intelegi? Iti spun eu, ipocrizia e la ordinea zilei! Daca ajuti un om, nu astepta sa fie ceva reciproc, pentru multi bunatatea=slabiciune! Doar 1 din 10 va tine cont ca l-ai ajut la nevoie si va face si el la fel.Dar oamenii de genu sunt pe cale de disparitie, ar trebui o lege care sa-i ocroteasca!

9 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Şi nici n-ai să înţelegi vreodată. Cel mai simplu: nu-l ajuţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu înţeleg foarte bine, tocmai de aceea nu-mi mai ajut amicii şi colegii de foarte mult timp.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca recunostinta este o floare rara si pe cale de disparitie, din cauza ca nu este cultivata si ocrotita.
Glumind, amar, as putea spune ca, destul de multi, nu vor sa nesocoteasca vorbele din batrani: "Fa bine si asteapta-te la rau!" si "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!"

| CrazyTeenager a răspuns:

De prost si ipocrit ce este, ai grija pe cine ajuti happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel om este un nesimtit. Dar asta e trebuie sa le intoarcem spatele cum ne-a intors si el.

| benny a răspuns:

Pentru ca omul e cel mai rau animal de pe pamant

p.s facerea de bine e f----e de mama

| larisalala a răspuns:

Pentru ca alti oameni sunt nesimtiti

| 83MaryuS a răspuns:

Daca ajuti pe cineva inceraca sa o faci fara sa te gandesti la o recompensa, ajti din placere! happy mai bine sa fii surprins placut de un eventual ajutor cand ai nevoie decat dezamagit atunci cand ai nevoie happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu aștepta să ți se răspundă cu aceeași monedă!
A fi om este lucru mare.
Pa, pa.

Întrebări similare