E adevar, asa suntem noi Romani.Nu am ajuta pe altul, mai ales cand vedem ca e ceva care ne da batai de cap. Daca stim tinem pentru noi, aici in Romania e conceptule ce sa stie altul ce stiu eu? De ce sa am creez concurenta? De ce sa ajut pe altul fara a obtine ceva in schimb?(Dar de fapt nici ei nu prea stiu sa raspunda la intrebari de scoala, ar trebui sa ne punem problema cand au dat ultima data pe la scoala sau daca s-au lasat de scoala dupa invatamantul obligatoriu, 10 clase).
Suntem o populatie care se lauda ca stie totul, dar totusi nimic.Destept esti daca stii sa fii smecher, sa furi, lucruri de alfel folositoare pe viitor pentru cei care miseaza pe astfel de lucruri demne de dispret(Dar chiar si viseaza).
O fost filmul acela Idiocratie(Idiocracy), omul care o scris parca o realizat (e o minune ca mai sunt persoane care realizeaza )unde ne indreptam, dar cu pasi mari si repezi mai ales Romania.Dar daca se ajunge ca in filmul ala si americani ajung cum ajung...noi ce o sa fim? o sa ne intorcem din nou la era preistorica? epoca metalelor, a bronzului sau si mai rau? In loc sa ne ridicam, cum se astepta umanitatea sa se ridice, dupa ce a scapat de sub asuprirea biserici
(De circa 2000 de ani, care ne-a tinut in loc sa nu evoluam).Ii dezamagim pe cei care s-au luptat sa obtina drepturi pentru noi si au murit pentru asta ca noi sa ne batem joc si sa calcam totul in picioare.
Au luptat ca sa fim independenti (ca sa depindem mai nou de straini ) si sa fim la mila patronului.
Au luptat sa schimbe ceva, si noi ne batem joc.Au creat inovati, de care sa ne bucuram si sa le dezvoltam pentru a ne asigura un trai mai bun.Si noi tragem in jos umanitatea, distrugem tot ce au creat. Mortile lor au fost in van pentru noi, nu am invatat nimic din istoria noastra daca nu din cea occidentala.Dar asta e Romania, e condusa de oamenii incapabili, care nu stiu sa isi formuleze propriul discurs, corupti si asta a adus ca si ultimul om sa aiba o perceptie ca asta.Toata lumea ii ia ca modele, deoarece au banii. Toata lumea vrea sa se faca in viitor, ceva care sa le aduca bunastare materiala daca s-ar putea sa nu invete si sa nu lucreze nimic numai sa fure pe altii (acum se fura mai mult numai statul ).
Statul fura la randul sau populatia (cei care muncesc) nu patronatul.
Au creat legi de-al lungul timpului, limitand drepturile salariatului si dandu-i cat mai multe angajatorului.Au pus prea multe legii pentru cei fara pile ca sa isi deschida o firma cat de mica(trimitand sanepidul si toate controalele ca sa ii desfiintezese sa ramana doar cei care au pile pe piata.Au impus printre cele mai mici salarii pentru a le plati angajatorul catre salariat si dandu-i cat mai multe responsabilitati si cerand cat mai multe studii(oricum logic sub 40 de ani). Generatile noastre, care nu vor sa angajeze asa zisi baboi ca se misca greu, parca noi nu ne-am misca mai greu doar suntem lenesi pana in maduva oaselor, nu am pune mana sa facem curat (am vrea toti menajere.Dar un sef tanar va angaja intotdeauna un tanar deoarece un batran il stanjeneste si unul de 40 de ani care a facut mai multa scoala ca un trotios din ultimele generatii, il bate la orice capitol(noi fiind si pe desupra si blegomani, deci fiindule frica sa nu incasese si cv pumni daca nu ii respecta.La noi numai exista bune maniere, bun simt esti prost daca le ai.Ca sa fii cool trebuie sa ai cele mai urat comportament(dupa parerea noastra, celor care mai au scaun la cap).
Cei prosti se feresc de cei destepti.
Orice emisiune care o vedem la TV, este facuta din minciuni pentru prosti si cat mai mult scandal la noi. Orice prost plateste sa apara la televizor.
Asa generatie, daca ar fi prins-o Hitler ar fi mazilito odata cu tigani, evrei.
Nu ca sunt rasista, dar unii oameni consuma aerul altora pe degeaba.
Ms,ma bucur ca cineva apreciaza chestia asta.Nu multe persoane dandu-mi dreptate, in mare parte nimeni nu ma lasa sa termin ce am de zis. De obicei fiecare fiind fixat pe conceptele lui, neaceptand afirmatile celorlalti.
Si ma bucur ca cineva chiar a citit, deoarece am avut anumite indoieli ca cineva se va sinchisi sa citeasca pana la capat.Sunt sincer incantata ca suntem pe aceeasi lungime de unda ca sa zicem asa!
pai de manele nu prea am vazut sa se intrebe, dar cine crezi ca sta sa-i scrie lu unu rezumatu la nu stiu ce carte sau sa ii caute o rezolvare la o problema de mate... acum sa fim seriosi: dupa ce ca stem chinuiti la orele de mate mai facem mate si acasa? eu una sunt traumatizata
Nu e chiar adevarat deinde si cand gaseste cineva intrebarea ca de obicei numai genile raspund la ele
Mor pe astia de confunda Romania cu o parte din romani. Si daca 99.99% dintre romani ar fi fost manelisti tot nu ar fi trebuit sa zici ca asta-i Romania din respect pentru aia 0.01%. Ne mai miram de ce suntem vazuti ca dracu' peste tot. Iesim din tara, stam 2 luni si uitam sa mai vorbim romaneste. Schimonosim si limba si tot...si ne credem cine stie ce intelepti. Ma lasati? Ce dracu' vina are Romania in toata povestea asta? Te obliga Romania sa asculti manele, sa fii needucat? Pe naiba! Dar e asa usor sa ne scuzam pe noi dand vina pe tara. Am mai auzit vorbindu-se urat de locuitorii unei tari, dar nu de tara. Numai la noi se practica. Peste tot se arunca hartii, peste tot sunt oameni mai putin destepti dar nu i-am auzit niciodata acuzandu-si tara. O mare porcarie! N-avem locuri de munca? Cum s-avem daca nu mai stim cum sa aruncam banii pe produsele altora si nu pe ale noastre? As vrea sa mai vad vreo tara in care sa se faca asa, ca la noi. De patrioti ce suntem, de-aia. Dar na, e usor- asta-i Romania, nu astia suntem noi.
Eu nu ma refeream la tara imi iubesc tara eu uras specile da omeni care traesc in ea si vad ca o transforma in tare nimanui
Esti cumva olimpic la fizica?
Ce legatura are fizica?
Eram doar curioasa.
Pot as fi olimpic la fizica dar nu fac si nuci nu o sa fac
In romana, te rog. Nu reusesc sa pricep nimic.
Si eu cu 3 ani in urma spunem la ce e buna scola si nu pre ma interesa dar cu timpul am vazut ca e forte important
Eu unul nu am vazut nici o intrebare legata de manelisti pe TPU pana acum, decat daca e pusa la panarama.Majoritatea sunt despre probleme in dragoste si lucruri cotidiene. La intrebarile legate de scoala putini raspund pentru ca pe putini ii intereseaza scoala, sau pe cei care ii intereseaza cu adevarat poate chiar in momentul asta isi ocupau timpul cu altceva in loc sa stea pe tpu.Nu stiu de tine, eu asa privesc lucrurile
Asta e ROMANIA. Nu ti-ai dat seama inca?
Guta e foarte "important " pentru tara asta...
Daca le-ai da sa asculte niste rap, ar da cu tine de pamant...Mai ales daca n-are video cu gagici care se freaca de masini. Repet, asta e R-O-M-A-N-I-A.
Asta e crudul adevar mai avem mul pana sa ajungem la un standar normal
Chiar foarte mult...
"Cocalarii IE la moda ".
Pentru ca maneau si sexul este mai
"frecventata" ca sa zic asa decat literatura si scoala
Si pela 30 ani iti dai sema ca tiai irosit viata pentru ca nu ti-a placut scola si trebui sa muncesti ca gunoier atunci nu-ti mai trebui manele si sex atunci iti vine sa te dai cu capul de toti pereti