supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

De ce când cineva vrea să facă un cadou pentru o persoană de sex feminin, primul lucru la care se gândește e un ursuleț de pluș imens? Se bucură cineva când primește un obiect imens și absolut inutil? De ce ai oferi așa ceva la un majorat? Sau mai rău, unei femei de 40 de ani? straight face V-ar plăcea să primiți așa ceva?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Hallo, niciodata nu m-am gandit sa fac asemenea cadou, hai ca inteleg daca are pana in 14 ani dar daca are peste nu vad rostul, un parfum, un buchet de trandafiri, cercei, o carte ceva de genu, a trecut vremea papusilor, ursuletilor

| Drimmero a răspuns:

Nu m-am gandit nicidoata sa cumpar ursi uriasi. Pentru ziua oricarei fete la care m-am dus am luat ori o floare si dulciuri, ori un parfum si dulciuri, au fost cazuri cand am fost invitat la fete pe care nu le cunosteam, fiind verisoarele unor prieteni si mai mult ei au insistat sa vina anumite persoane cu acordul sarbatoritei, acolo nu aveam nicio idee ce sa le iau, nu le cunosteam, ma gandeam ca daca le dau bani e urat, pe ultima suta de metri le luam un parfum si ceva dulciuri. La barbati e simplu, le dai direct banul jos sau sticla de bautura care evident ca se bea in urmatoarele secunde dupa ce se termina bautura gazdei.

| Nemessys a răspuns:

Dar florile nu sunt inutile? laughing

| supadeceapa explică (pentru Nemessys):

Dacă sunt la ghiveci mie îmi plac laughing.

| Nemessys a răspuns (pentru supadeceapa):

Dar tot inutile sunt

Florile măcar arată frumos și schimbă atmosfera laughing.

| Nemessys a răspuns (pentru supadeceapa):

Și vrei sa spui ca ursul de plus este urat și pute?

Sunt siniștri și ocupă spațiu degeaba. O floricică mai împrospătează sau parfumează aerul, dar ursul ce faci cu el? laughing Eu n-aș urca așa ceva în pat. Îmi plac plușurile, dar nu astea de mărimi umane.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu primeam ursuleti mari de plus in generala si liceu cand jucam Secret Santa dar am primit si de la iubitul meu acum cativa ani. Sincer nu m-as supara sa imi dea cineva acum un urs urias, mai bine decat un parfum (eu sunt foarte pretentioasa la parfumuri, e greu sa gasesc unul pe care sa il suport). Iar o femeie de 40 ani cred ca ar fi mai bucuroasa sa primeasca un urs de plus decat o tigaie (crede-ma ca am vazut de multe ori facandu-se un astfel de cadou).
Mie cele mai inutile cadouri mi se par florile. Chiar mi se rupe sufletul cand vad ca cineva a dat nu stiu cate sute de lei pe un buchet de flori care o sa moara in cateva zile.

| gemeni6226 a răspuns:

In viata mea nu am primit ursulet de plus cei care mi-au facut cadou de obicei imi cunosteau preferintele si am primit cadouri potrivite.In alta ordine de idei nici eu nu am luat la nimeni asa ceva.

| aumih16 a răspuns:

Doar daca persoana are pana in 16 ani maxim! dar dupa aia de la 18 ani numai merge cu ursuletul de plus! un parfum! un buchet de trandafiri! cercei! margele! o carte ceva de genul asta! a trecut deja vremea papusilor ursuletilor!

| TheGentleman a răspuns:

Pentru că urșii de pluș sunt pufoși, iar femeilor le plac pufoșeniile

Se spune că femeilor le plac animalele. Prin definiție, ursul este animal. Cum nu poți dărui un urs viu, ursul de pluș rămâne varianta cea mai puțin dăunătoare

Femeile își doresc să fie îmbrățișate. Un urs mare poate crea această senzație.

Sexul și intimitatea este, oricât ar sări unii în sus, un subiect tabu, așadar un vibrator, dildo, lubrifiant, chiloți, sutien, tampoane sau Ob ar fi cadouri total nepotrivite, cel care ar oferi un astfel de cadou riscă să se aleagă cu o reputație proastă...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă aş avea maxim 10 ani, cred şi eu că mi-ar plăcea, dar la 18 sau 40... laughing
Cred că dacă ar vrea cineva acum să-mi dea unul, i-aş da cu el în cap în secunda doi.
Mi-am adus aminte de una care la vremea respectivă avea 13-14 ani parcă, iar prietenul ei vreo 17-18 şi primise de la el de ziua îndrăgostiţilor un urs de-ăsta imens pe care în toată ziua aia l-a fluturat în faţa tuturor zicând mereu "uite ce mi-a luat iubiiiii".În mintea ei cred că mărimea acelui urs de pluş era direct proporţională cu sentimentele lui Iubi-Bubi pentru ea care mai mult ca sigur i-a luat ursul ăla în speranţa că poate foote şi el ceva până la urmă. laughing

| supadeceapa explică (pentru anonim_4396):

Mor. O profă de-a fratelui meu a primit un urs cât ea. Și s-a prefăcut că-i place. Săraca... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca femeile sunt niște făpturi dulci si gingașe, ca ursuleții de plus.Cui nu-i place ceva mare si pufos.
Bleah.

| EntertainYou a răspuns:

Eu as da cadou un animalut care sa ma reprezinte pe mine, deci un purcel roz, nu un ursulet. Si cu botnita, acum cu virusul asta. Csf. big grin

| CryLulu a răspuns:

Fiecare cu ce-i place, de aceea mereu cadourile se aleg cu cap, gandindu-te la nevoile si preferintele acelei persoane, iar daca nu o cunsti incearca sa iei ceva folositor ce sigur o ajuta. happy Eu m-as bucura si de o simpla bratara fie ea chiar si luata de la nu stiu ce targ, daca e pe stilul meu si-mi place o sa pretuiesc gestul. dar ai grija la ce persoana te duci, nu toti vedem asta la fel! happy