Uite asa o intrebare mi-am pus si eu. Se alinta intre ele cu "iubito". Eu daca-i spun unuia "iubitule" ma si eticheteaza cineva drept homo. Asta cred ca face parte din strategia de dominatie feminina. Ele ne educa (mai mult) si ne-au invatat ca nu sunt egale cu noi (desi nu-i adevarat), ca trebuie sa te porti frumos cu sexul slab si ele ne sapa pe la spate. Vezi ca cel mai des se pronunta misogin? De misandrie nu aminteste aproape nimeni. Totdeauna noi suntem de vina. Daca le inselam noi suntem vinovati. Da' cu cine dracu' le inselam? Nu cu alte femei?
Pentru că ele se tin de mina ca să se apere de obsedatii care le hărtuiesc, unde s doi sau două puterea creste, adica din start atacatorul renuntă deoarece stie ca ele l ar putea lovii cu ceva daca intentioneaza sa se dea la ele.
Pentru ca homofobia, si pentru ca oamenii judeca alti oameni fara sa gandeasca sau macar sa intrebe. Si mie mi se pare putin ciudat cand vad asta, dar eu macar nu ii judec.
Exista studii care spun ca prin natura fetele sunt bisexuale. Exista studii care zic si opusul, dar tin sa cred si eu ca o mare parte din ele sunt bi din cate am vazut
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: