| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce cand intreb unii oameni:Tie ti-ar placea sa fi nemuritor? Ei imi raspundbig grinoamne fereste, in viata asta grea sa fiu nemuritor? Vreau sa mor cat mai repede.Stop:Ei se aud ce vorbesc? Eu practic le dau eternitatea pe tava,cum o pot refuza? In primul rand,greutatea nu vine de la viata ci chiar de la moarte vine, omul abia asteapta sa moara odata sa nu sufere de frica asta a mortii.Cum pot unii oameni sa zica ca nu le-ar placea sa traiasca vesnic?

7 răspunsuri:
| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Eu cred oricum ca Dumnezeu ne-a pus eternitatea pe tava iar noi trebuie doar sa o acceptăm, cum am mai spus prin reinoirea propriei persoane.

| 393Dan a răspuns:

N-am auzit pe nimeni niciodata sa zica "in viata asta grea sa fiu nemuritor? Vreau sa mor cat mai repede". Insa in acelasi timp cum poti accepta asa ceva cand tu niciodata n-ai experimentat asta. Tu in total ai vreo 20-30 de ani traiti sau cati ai..si tu zici "da" la vesnicie?
Vesnicie asta-i chin dupa parerea mea. Peste cateva miliarde de ani cand soarele explodeaza, si viata pe pamant dispare, tu ce faci atunci? fara oxigen, fara caldura, fara apa, vei "trai" ca un vampir adormit.

| Speed99 a răspuns:

Pentru ca probabil acei oameni pe care i-ai intrebat tu sunt crestini. E normal sa iti doresti sa mori la un moment dat daca tu crezi cu toata fiinta ta ca exista viata dupa moarte, dar eu si daca as fi religios as accepta sa traiesc vesnic. Viata e prea frumoasa sa o traiesti doar o data. Sunt prea multe lucruri de facut.

| T0T a răspuns:

Dacă viața e tot ce am de ce nu aș vrea să trăiesc veșnic? Normal că vreau asta în anumite condiții favorabile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt diferiti, intelege asta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu ai cum să oferi cuiva eternitatea 'pe tavă'. Fiindcă nu ești nici Dumnezeu, nici vreun zeu. )) Dar, dacă ai fi fost înzestrat cu un astfel de har, era cu totul altceva dacă le-ai fi propus tinerețe veșnică. day dreaming Nu știu cât ți-ar fi refuzat oferta. Dar așa, viața veșnică înseamnă și mult chin, adică să îmbătrânești mereu de la an la an, dar să nu mai mori. Bătrânețea e (și) slăbirea puterii/vederii, nu e tocmai o bucurie chiar dacă vei avea în jur zeci de nepoți. ))
Crezi că degeaba se zice "bătrâneţe, haine grele."? Mulți își vor dori să moară, decât să fie neputincioși.

| August99 a răspuns:

Suntem pe pamant cu un scop. Daca am fi nemuritori care ar mai fi rostul