Pentru ca banii aduc fericirea, stiu, sunt egoist spunand asta, dar e parerea mea. Sunt mai materialist de fel.
Pentru ca ii asigura un confort psihic. Cand nu ai bani te gandesti ca nu ai ce manca, nu iti poti plati darile etc. Confortul psihic conteaza foarte mult. Ca sa iti dau un exemplu, eu am facut full casco la masina 500 euro doar ca sa pot dormi linistit noaptea, pentru ca in Bucuresti se pot intamplat multe. Este vorba de o relaxare psihica.
Serios?
Cum percepi tu starea asta de fericire?
Wow cool usor devi tu fericit
Oricat s ar spune ca banii nu aduc fericirea zicala asta incepe din ce in ce mai mult sa fie falsa. greu sa fii fericit cand nu ai ce manca si nu ai un acoperis deasupra capului
Faci ce vrei tu cu ei, dar nu aduc mereu fericirea. Multi profita de puterea lor si ajung apoi b.o.s.c.h.e.t.a.r.i, daca au abuzat de ei/
Pentru ca nu mai ai grija zilei de maine si te poti gandi si la altceva decat "De unde sa mai fac niste bani sa-mi cumpar si *aia*?"
Fiindca ii poate face anuite pofte, ca nu mai are grija sa munceasca, sa aiba cu ce sa se intretina. Desi se spune ca nu aduc fericirea, mai mereu contribuie la fericire.
Pentru ca oricat de zen si "fericiti" am fi, tot avem nevoie de bani ca sa fim complet fericiti...