| NoSwear a întrebat:

De ce cand pui cuvantul "funda", "fundoi" in intrebarea ta ti se raspunde mai repede? Nu am inteles niciodata, oamenii astia sunt chiar atat de innebuniti de funde? As vrea un raspuns concret, caci majoritatea dupa ce o sa-mi raspunda, la sfarsitul propozitiei vor fii numai " te rog funda" Aici esti ca sa te ajuti, de aceea TPU. inseamna Toti pentru Unu, nu ca sa pui intrebari gen : Cine scrie primul funda primeste funda, facute doar din cauza plictiselii.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Exista niste utilizatori pe aici, obsedati la maxim de funde. De parca, pana la urma fundele ajuta la ceva. Ei, au impresia ca daca au nu stiu cate funde, ajung experti TPU. Desi, in nenumarate cazuri, s-a zis concret ca fundele nu au nicio trebuie cu expertii TPU. Faza e ca, le-au vazut pe @N0Name si pe @Brigaela [marog si LEgiuitoarea, desi nu e asa cunoscuta ca ele 2] ca au nu stiu cate funde, si sunt pe primele locuri, apreciate de toti. Poate ca de aceea vor cu atata disperare fundele. Parerea mea e ca, utilizatorii care pun intrebarile, scriu funda la final pentru ca deseori la acele intrebari se primesc mult mai multe raspunsuri. Stiu din propria experienta. Chiar eu la un moment dat, scriam "dau funda si vot" pentru ca stiam ca in acest fel voi primii mai multe raspunsuri. Acum, n-am mai scris, si deja se vede ca primesc mult mai putine. Depinde, ce utilizatori iti vad intrebarea in momentul actual. Caci unii, iti raspund chiar daca scrii sau nu funda, in schimb altii daca nu vad funda la finalul intrebarii [sau la inceput] se uita mai departe sa gaseasca pe altu. Trist, dar nimeni nu e perfect!
O zi buna si PAste fericit!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Primesti mai multe raspunsuri daca lasi fundoiul scris la final.

| NoSwear explică:

Funda este pentru cine o merita, dar de ce toti la sfarsit lasa fundoi? parca noi trebuia sa decidem cine ia funda, nu ei.

| Alleee18 a răspuns:

Sunt doar copii obsedati.Ei cred ca daca scrii "funda" chiar vor primi.Cred ca fundele ii fac mai importanti pe TPU, dar ar trebui sa vada ca nici unul din 'Expertii Tu' nu scriu la final '' dai funda?" si totusi continu sa primeasca pentru ca nu se concentreaza pe cate funde primesc, ci sa dea raspunsuri cat mai bune care sa ajute cat mai mult persoana care apeleaza la acest site.

| AndaWest a răspuns:

Eu la intrebarile mele nu pun ''funda'' nici la final nici la invceput si tot mi se raspunde. uneori depinde si de intrebare, daca nu ma pricep nu are rost sa ma bag si eu in seama ca musca in lapte.nu?

| alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

S criu funda pentru ca stiu cat de nebuni sunt unii dupa funda uncat ar face orice ca sa o primeasca si in asa fel ti se raspunde si mai repede ca sa primeasca funda