Sunt puțin confuz...asta e una din ele?
Răspunsul e simplu: O întrebare inteligentă nu e înțeleasă și apreciată la adevărata ei valoare. Același lucru se poate spune și despre cel care a postat-o; mai mult ca sigur e un fel de geniu neinteles.
Dar o întrebare stupidă, are o atracție mai mare ca mingea în poarta lui Dinamo. Ea nu are nevoie de multă gândire, iar un răspuns necesită mai mulți neuroni irosiți. Și n-ai vrea să-i pierdem pe toți, nu?
Fiindca sunt putini oameni inteligenti, elevati si amuzanti dar multi oameni stupizi
Si hey, eu am 97 de raspunsuri
Te certi singur? Chestia asta e cam grava
Nu te-am scos.n-am bagat si n-am scos pe nimeni niciodata.
Pai te aveam la prieteni, stiu ca îmi apăreau notificari cand puneai întrebări. Acum nu mai apar.
Te-am adaugat eu.
Bun. Acum mai tine-mă de vorba ca îmi cresc si mie răspunsurile si azi vreau primul loc. :]]
Te-am onoratcu cererea asta de prietenie.esti prima persoana pe care am adaugat-o
Pe bune? Waw, trebuie sa fie asa special momentul. Stai ca si notez undeva.
Pai ai fost adaugata de cel ce a iesit ieri campionul zilei
Ba da nu mi-a apărut cererea. Cred ca am setat sa se confirme automat.
Bravo ba, eu sunt de muuuuult campion, dar vreau argintul.
Ce inseamna argintul?
Pai, daca esti o data campion, ai bronzul, de 5 ori, argintul di de 10 aurul. Le vreau pe toate
te-am luat in clasament fara sa vreau
Ce? Minti ca nu tu, una cu Nobody. Stai ca ma uit.
Nu avea legatura cu mine intrebarea.totusi multumesc ca ai sesizat faptul ca impart raspunsuri inteligente si pline de umor.Totusi,intrebarile idioate primesc raspunsuri pe masura.