| viatadecacatt a întrebat:

De ce cand se pune o intrebare care necesita putin efort si care ne ajuta nu se ingramadeste mai nimeni sa raspunda si cand e una usoara gen"cine vrea funda"va grabiti sa raspundeti primii?

4 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Si eu sunt dezamagita de felul in care se raspunde in ultimul timp; la o intrebare primesti cam 2-3 raspunsuri dintre care si alea puse la misto cu binecunoscutul sfarsit"te-am ajutat acum da-mi fundita!". Oricum funditele nu-i ajuta la nimic, asa ca pot sa aiba si 1000.

| DildăuPaispe a răspuns:

Asta ma intreb de fiecare data cand ma loghez pe TPU...

| zenaly a răspuns:

Poate pentru ca sunt persoane care nu au ce face si atu toata ziua la calculator in dorinta unui''castig"? sau poate nu ai pus o intrebare care sa atraga atentia. Pune o intrebare care sa merite unraspuns si eu o sa-ti raspund. O sa fiu plecata cateva zile dar promit ca o dupa 3 ian 2011 o sa raspund.Si nu vreau funda, cu toate ca am primit fara sa-mi doresc acest lucru. Dar m-an simtit bine ca am dat un raspuns bun.

| watchmen a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaza "funda", daca pot sa ajut pe cineva o fac, dar in societatea noastra materialista nimic nu e moca si intodeauna se cauta o metoda de a face bani(in cazul nostru funde) rapid si usor