| Anonim_5535 a întrebat:

De ce?:
Cand vorbesc cu o persoana si ma uit la ea imi ingheata mainile brusc?
(Adica, sunt foarte reci si greu de incalzit)
Sau cand vorbesc cu profesorii/profesoarele imi ingheata mainile brusc...
dar pana atunci ma simt foarte bine.
Mi s-ar spune ca sunt sincer,
Eu nu prea cred ca sunt sincer, nu conteaza ce vorbesc
Adica, ca e minciuna, adevar mainile sunt reci...
(Ma bucur ca nu mereu se intampla asta)
Si la tastatura mi se intampla la fel, si la mine in casa e destul de cald...
pentru un Om...
Multumesc
As dori o explicatie,
De ce?
Pa-Pa

4 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Probabil esti in crestere, cred ca este mai mult din cauza circulatiei sangeluibatting eyelashes probabil si a emotiilor big grin si mie mi se intampla sa am mainile foarte reciwinking

| kally a răspuns:

Nu te speria! Si mie mi se intampla des.si am fost la un medic dermatolog si mi-a zis ca asa sunt eu mai sensiblia decat altii la frig.ca am un oarecare sindrom numit Sindromul Renault.si ca trebiue sa ma feresc cat mai posibil de frig, sa port manusi in timpul iernii.si sa folosesc crema de maini cu glicerina.Adevarul e ca crema de maini te ajuta mult, dar dupa o anumita perioada de timp tot maini reci o sa ai...asa suntem noi.cu sange rece.

| Anonim_5535 explică:

N-am mentionat ca sunt Timid, Rusinos, si nu mi se intampla din cauza frigului...sau poate?

| maria1992 a răspuns:

Salut! Si eu patesc la fel, dar mai ales cand ma cert cu cineva, mi se racesc mainile si picioarele ff tare, chiar si cand vorbesc online.La mine e o problema neurovegetativa. Dar se mai poate si din cauza circulatiei periferice slabe, diferite afectiuni, asa cum a spus si @kally, sau se poate sa nu ai nimic, sa fie doar pentru ca esti emotionat.pa:X