| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce cântăreți precum Abi Talent și Gheboasa nu sunt atacați in media pentru versurile pe care le pun dar când Erika Isac sau Delia canta melodii cu tenta feminista imediat media sare cu gura la ele! Vreau sa spun ca eu sunt supărat pe lucrurile pe care le tot spune televiziunea asta România TV conservatoare radicala la adresa unor cântăreți și nimeni nu le face nimic, adică îi lasă să comenteze despre asta toată ziua, iar când au vorbit despre Gheboasa și versurile lui pe el au avut tupeul sa îl cheme sa lămurească situația dar de Delia comentează toată ziua ca se îmbracă vulgar și canta și mai vulgar, la fel și pe Erika Isac și am înțeles ca se iau și de Irina Rimes mai nou! Și in trecut la scandalul cu Promohaci i-au luat apărarea lui imediat! Părerea mea este ca au ceva cu femeile și feminismul, dacă ar fi o televiziune adevărată nu ar mai ataca cântărețele sau sa protejeze cântăreții cu versuri chiar mai vulgare decât cântărețele! Voi nu ați observat ca numai despre femeile din muzica și din media vorbesc negativ, despre bărbați nu spun nimic! Voi ce părere aveți despre România TV și despre media din România in general?

3 răspunsuri:
| 1LostSoul a răspuns:

Fiecare are publicul lui și ascultători lor. Eu nu ascult niciun gen de muzică din cei menționați de tine.

| Kufu95 a răspuns:

Corect ar fi fost să fie atacate și versurile lor, sincer mie îmi sângerează urechile când ascult muzica lor, dar având în vedere că sunt într-o țară de misogini, nu trebuie să avem vreo așteptare, poate în viitor se va mai deștepta lumea.

| sierra1 a răspuns:

Cui îi pasă de Abi Talent și Gheboasa?