| suntsuper a întrebat:

De ce carnea se strica cand o tii la temperaturi ridicate, dar cand o coci/frigi/fierbi, nu?

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca microbi se dezvolta la caldura, cand o frigi la 180 de grade mor microbi, dar daca lasi o friptura in aer liber si vin mustele nu e prea sanatos, carnea fripta nu se descompune ca carnea vie

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

De fapt microbii mor la temperaturi mari, eu asa stiam.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Microbi mor la temperaturi mari da, asta am scris si eu, dar ia pune un gratar acum afara sa stea mustele pe ea apoi vezi la microscop cati microbi sunt pe ea, temperaturile joase ucid microbii, de asta iarna e buna cand e frig

Ce pofta imi faci de gratar...

| Drimmero a răspuns:

Creste si riscul de formare la temperaturi mari a unor substante cancerigene, din start putem zice ca se strica.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Pe gratar slabe sanse, in ulei la temperaturi mari poate, dar nici un studiu nu a dovedit ca carnea =cancer, in fapt exista vegetarieni care au cancer, eu spun ca zaharul poate cauza cancer din moment ce celule cangeringene se hranesc cu zaharoza, desi evita dulciurile

In mod evident carnea nu este asimilata cu anomalia secolului, depinde de multe in boala asta,, organismul oamenilor este diferit la fiecare in parte, vorba ta,, poti sa mananci doar legume si fructe toata viata si sa faci cancer, sau sa mananci carne prajita toata viata si sa mori calcat de masina sau de inima, astea sunt doar statistici, nu si ceva concret/
Eu ti-am mai zis ca nu ma omor cu dulciurile, sunt zile intregi in care nu mananc o ciocolata, nu-mi cere corpul.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

:o
Cum sa nu mănânci ciocolata?!

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Foarte simpul, nu-mi cere organismul, prefer sa mananc mancare in detrimentul dulciurilor,, pana si eu ma mir ca nu simt nevoia de dulciuri in proportie mare, nici nu mi se face rau)))) din cauza asta.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Eu fac urat fara ceva dulce, in general. sad

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

La tine deja se numeste 'sevraj', ce bine e cand nu depind de astfel de stari, chiar placut.

Întrebări similare