Pentru ca microbi se dezvolta la caldura, cand o frigi la 180 de grade mor microbi, dar daca lasi o friptura in aer liber si vin mustele nu e prea sanatos, carnea fripta nu se descompune ca carnea vie
Creste si riscul de formare la temperaturi mari a unor substante cancerigene, din start putem zice ca se strica.
Pe gratar slabe sanse, in ulei la temperaturi mari poate, dar nici un studiu nu a dovedit ca carnea =cancer, in fapt exista vegetarieni care au cancer, eu spun ca zaharul poate cauza cancer din moment ce celule cangeringene se hranesc cu zaharoza, desi evita dulciurile
In mod evident carnea nu este asimilata cu anomalia secolului, depinde de multe in boala asta,, organismul oamenilor este diferit la fiecare in parte, vorba ta,, poti sa mananci doar legume si fructe toata viata si sa faci cancer, sau sa mananci carne prajita toata viata si sa mori calcat de masina sau de inima, astea sunt doar statistici, nu si ceva concret/
Eu ti-am mai zis ca nu ma omor cu dulciurile, sunt zile intregi in care nu mananc o ciocolata, nu-mi cere corpul.
:o
Cum sa nu mănânci ciocolata?!
Foarte simpul, nu-mi cere organismul, prefer sa mananc mancare in detrimentul dulciurilor,, pana si eu ma mir ca nu simt nevoia de dulciuri in proportie mare, nici nu mi se face rau)))) din cauza asta.
Eu fac urat fara ceva dulce, in general.
La tine deja se numeste 'sevraj', ce bine e cand nu depind de astfel de stari, chiar placut.
Emilia19 întreabă: