Eu cred ca sunt si persoane care raspun in cunostinta de cauza. E adevarat ca sunt foarte multi( poate chiar si eu) care raspund doar ca sa-si dea cu parerea sau sa faca mistouri, sa arate ca ei sunt destepti. Depinde mult si de intrebare. Uite eu ti-am raspuns:p.
Pentru ca nu stiu sa raspunda! Eu, nu ca ma laud, stiu la UNELE intrebari sa raspund, asa din cultura mea generala! Nu trebuie sa te superi ca asa mi s-a intamplat si mie! Am o intrebare de vreo 2 luni si 0 raspunsuri! Asta e frate! Bafta in continuare!
May... nu toti au un nivel de cunostinte ridicat, uita-te cum se vb si apoi ai sa vezi ca nici macar cu lb. romana nu se impaca unii dintre ei dar cu informatica. Daca nu ti se raspunde pe site, poti incerca sa cauti raspunsul pe google sau pe un site special de informatica, stiintza, mate etc.
In mare parte site-ul asta este populat de copii care nu-ti pot da anumite informatii, ori nu le stiu, ori sunt total eronate.
Unii mai au treaba, servici, scoala, facultate etc. si nu pot sta sa verifice intrebarile. In ziua de azi, sa gandesti a devenit o arta, nu o necesitate.
In legatura cu intrebarea despre politica, stii ca tot romanul se pricepe la fotbal si politica.
Poate atunci cand ai formulat intrebarea ta n-ai folosit formula magica:"dau funda"
Intrebarea cu farmerama putea avea raspuns de la un jucator de farmerama. Daca despre intrebarea aia e vorba. Acolo nu ai nevoie de cunostinte de informatica. Doar de bunavointa ca sa nu caute altii pentru tine.
Ca o lege nescrisa: parolele la conturi online se schimba de obicei la optiuni de genul Settings, Account Settings...
La unele intrebari oameni nu raspund fiindca nu stiu, si mai exista contrariul in care desi nu stiu se baga aiurea si mai fac si mistouri.
MadaAwwr întreabă: