Nu stiu sa iti raspund exact de ce...Asa suntem noi oamenii. Iubim si vrem sa fim iubiti, iubim iubirea, iubim cateodata ceva prea ideal, credem ca am gasit ce este fericirea, ne simtim sufletul inundat in flacarile amorului si descoperim ceva tragic...persoana de langa noi nu ne iubeste. E trist si adevarat.Raman multe semne de intrebare la mijloc. O femeie cauta mai multa iubire decat un barbat, este in general mult mai sensibila si se ataseaza mult mai usor, desi cunosc si barbati care se ataseaza repede intr-o relatie.Asa e destinul, nu toata lumea ne iubeste, oricat de mult ne-am dori noi. Dar la un moment dat va aparea si acea persoana care ne va oferi iubirea sincera
Din teama de a nu ramane singuri si din lipsa de incredere in noi insine. O astfel de relatie este o risipa. Iar norocul e totdeauna de partea celor curajosi.
Buna, foarte adevarat si trist ce ai spus... din pacate iubirea e oarba si nu ii putem porunci inimii.Noi uneori aveam impresia ca nu mai exista altul mai bun, nu incercam sa ne indreptam privirile in alta parte, poate asta e, sau teama de a trai fara persoana respectiva, in plus traim cu speranta ca se va schimba si poate ne va iubi candva, tot speram si ajungem la concluzia ca am sperat aproasta. Exista cazuri in care persoana se schimba, dar daca nu te-a iubit anii buni nu cred ca se mai poate, daca pana acum nu te-a iubit, e aproape nula posibilitatea de a isi schimba sentimentele, oricum eu cred ca orice om merita sa fie langa o persoana care sa ii daruiasca iubire sa fie iubire reciproca.
Eu nu as sta niciodata cu cineva care nu m-ar iubi. Sincer nu stiu cum pot unele femei sa faca asta...Nu are rost sa iti irosesti viata alaturi de cineva care nu te merita.
Din lipsa de incredere in propria persoana.Pentru ca te subestimezi.Pentru ca esti dependenta emotional si nu te simti in stare sa traiesti singura.Pentru ca te multumesti cu putin.
Timp de 3 ani am trait intr-o astfel de minciuna.desi am fost despartiti si el s-a intors spunandu-mi ca s-a schimbat si acum stie ce simte si ce vrea, acum s-a dovedit din nou a fi la fel de las si a plecat fara vreo explicatie, doar acel simplu " nu te pot iubi". spuneti-mi cum sa merg mai departe, cum sa mai am incredere in cineva vreodata?