anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce copiii mici ma plac asa de mult? laughing stiu ca nu intelegi intrebarea asa ca o sa va povestesc : fratele mai mic al unei prietene ma tot imbratiseaza, fiicele surorii sotiei fiului surorii mamei mele ( glumeam laughing) adica fiicele surorii verisoarei mele ( in fine ) m-au imbratisat si ele la un moment dat si intr-o singura zi s-au uitat vreo 2 copilasi asa frumos la mine laughing poate daca ar avea curraj, unul din ei m-ar si imbratisa laughing deci toti acesti copii de vreo 2-3 ani. de ce ma " iubesc" asa mult? nu spun ca nu imi place, din contra, dar nu inteleg ce e cu ei laughing voi ce credeti?

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Probabil ca ai tu un "lipici " la pici! O sa fi o mama minunata! Cand va veni vremea, desigur!

| fluturas a răspuns:

Pentru ca iti sunt dragi love struck si ei vad asta in ochii tai, copiii mici se ataesaza foarte repede si isi dau seama ca esti o persoana buna si nu le poti face rau happy
asa mi se intampla si mie. mi-ai amintit cand stateam in curtea scolii si vine o fetita la mine si ma intreaba cum ma cheama, ii raspund si zice ca asa o cheama si pe ea apoi vad ca ma tinea strans in brate, am ramas uimita laughing happy

| anad a răspuns:

Pai, daca esti si tu MiCuSsA DrAgUtSa cum sa nu le placa de tine si sa nu te iubeasca!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Toti copiii mici se ataseaza repede de niste persoane.Probabil le esti dragabatting eyelashes laughing

| Helvete a răspuns:

Poate pur si simplu te percep ca pe o persoana care le este simpatica, sau ceva de genul.
Interesant e ca pe mine toti ma cam detesta, sa zic asa, adica ma resping. Absolut toti. Poate e din cauza ca nici eu nu-i prea plac thinking

| cicilica a răspuns:

Si eu patesc des. imi place sa zambes copiilor si ma trezesc cu unu care ma tine strans de mana sau in jurul corpului. se ataseaza foarte repede de un tovaras de joaca sau un tovaras de zambet big grin

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Copii mici se atașează ușor de persoanele care se joacă mereu cu ei, care petrec mult timp cu ei. Cred că ai făcut un fix cu chestia asta: că se uită nu-știu-cum la tine! Așa se uită copii mici când sunt veseli și sunt foarte iubăreți! Ai noroc pentru că te iubesc bebelușii! Înseamnă că văd în tine un prieten și însemni ceva pentru ei!

| AndreeaaaaX a răspuns:

Se pare ca esti foarte dragutsa daca tot te plac mult copii multi!

Bravo tie:*!

| mihaibrasov a răspuns:

Copii mici au niste perceptii extrasenzoriale pe care noi le intelegem mai greu. Probabil ai o aura benefica.

| simooo a răspuns:

Foarte simplu! Odata ce esti draguta si te uiti frumos la ei, sau nu stiu te joci cu ei, ei te plac. Copii mici se ataseaza foarte rapid.

Funda? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Gabrielă : ai dreptate laughing da.sunt blanda cu animalele ( nu le-as face rau in veci), si cu copilasii. cele mai gingase fiinte!