Nu toate problemele ci doar cele mai evidente. Ce crezi ca ar alege o femeie? Un barbat destept si gras sau un barbat destept si normal?
Daca chiar nu arati deloc bine si incepi sa mai faci sport, evident ca vei fi mai atractiv.
Dar "toate problemele cu femeile" nu se rezolva dintr-atat ai dreptate. Nu stiu daca vorbesc in numele tuturor barbatilor, dar a fi slab fizic cred ca e ceva de care suntem toti putin complexati, deci a lucra la asta te ajuta, in mod evident, si la stima de sine.
Dar cine i-a mintit? Astia gen Alpha M, Andrew Tate, AthleanX etc. In principiu cei care au sa-ti vanda ceva
Asta e o intrebare foarte buna. Daca merge la sala sa arate bine dar daca e toxic sau insala e cam egal cu zero.
Nu stiu, e un trend asta, femeile nu cauta barbati cu muschii mari, poate doar o mica parte.
Din snobism, din teribilism, din lipsa de originalitate, din invidie, copiind ce vede la altii, crezand ca daca-si umfla muschii, tine loc de creier.
O femeie inteligenta nu va alege niciodata unul pe care pocnesc muschii, fiindca acolo se vede cu ochiul liber ca nu-i pic de creier si ea nu are nevoie de asta.
annna27claudia întreabă: