| CracanelTrasPrintrunInel a întrebat:

De ce cred ca barbatii ca daca se apuca de sala isi rezolva toate problemele cu femeile? Adica, cine i-a mintit?

6 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu toate problemele ci doar cele mai evidente. Ce crezi ca ar alege o femeie? Un barbat destept si gras sau un barbat destept si normal?

| mODIN a răspuns:

Daca chiar nu arati deloc bine si incepi sa mai faci sport, evident ca vei fi mai atractiv.

Dar "toate problemele cu femeile" nu se rezolva dintr-atat ai dreptate. Nu stiu daca vorbesc in numele tuturor barbatilor, dar a fi slab fizic cred ca e ceva de care suntem toti putin complexati, deci a lucra la asta te ajuta, in mod evident, si la stima de sine.

Dar cine i-a mintit? Astia gen Alpha M, Andrew Tate, AthleanX etc. In principiu cei care au sa-ti vanda ceva laughing

| Scotianca a răspuns:

Asta e o intrebare foarte buna. Daca merge la sala sa arate bine dar daca e toxic sau insala e cam egal cu zero.

Răspuns utilizator avertizat
| TimberWolf a răspuns:

Nu stiu, e un trend asta, femeile nu cauta barbati cu muschii mari, poate doar o mica parte.

| Violleta2022 a răspuns:

Din snobism, din teribilism, din lipsa de originalitate, din invidie, copiind ce vede la altii, crezand ca daca-si umfla muschii, tine loc de creier.
O femeie inteligenta nu va alege niciodata unul pe care pocnesc muschii, fiindca acolo se vede cu ochiul liber ca nu-i pic de creier si ea nu are nevoie de asta.

Întrebări similare