Cel mai probabil pentru ca nu o atarge acel barbat si daca a avut ceva de spus si a terminat, vrea s aplece, fiindca o plictiseste ala care vorbeste si pe ea nu o intereseaza.
In principiu, rar stam langa oamneii care nu ne fac placere sau ii ascultam fortati de imprejurari, dar daca femeia pleaca imediat, este clar ca nu este atrasa deloc de cel care vorbeste si nu-l suporta, ori ii este total indiferent.
Cum preiei conducerea unei conversații, exceptând cazurile în care te cerți cu cineva sau dezbați o temă și îi arăți cu argumente, politicos chiar, că se înșeală? Altfel, o conversație se poartă de la egal la egal, cum este și normal.
Sigur că oricine va deveni neinteresat/ă dacă cineva își susține doar punctul lui de vedere pe o temă, ori se ceartă. Am impresia că tot mai mulți bărbați scot în evidență niște lucruri pe care le consideră defecte specifice femeilor, când de fapt toate sunt specifice ambelor sexe.Nu știu din ce cauză deveniți unii atât de unilaterali, dar e foarte grav pentru voi, denotă ceva frustrări și ăsta e unul dintre motivele pentru care vă plângeți pe aici că nu vă merge bine cu femeile.Vedeți numai defecte în ele, când problemele de fapt sunt la voi cei care vedeți mai mult răul în ceilalți.
Înseamnă că nu ești pe aceeași lungime de undă cu ea, nu o interesează subiectul de discuție sau chiar poate i se pare că ești plictisitor. Încearcă să folosești alte subiecte de discuție, de obicei femeilor le place să vorbească nu să asculte așa că focuseazăte pe subiecte de discuție care să le aducă pe ele în prim plan și încearcă să legi o conexiune cu ce spune. Dacă vorbește despre muzică de exemplu aruncă și tu niște cântăreți pe care-i ști, dacă-i plac și ei atunci se va crea o minusculă conexiune. Elaborează și crează alte conexiuni și îți garantez că va rămâne interesată. Imagineazăți că tu practic încerci să-i transmiți anumite informații, un subiect de discuție, fără a fi stabilit o conexiune cât de mică, fără a fi introdus cablul în calculator tu încerci deja să uploadezi fișiere. Urmărește mereu limbajul corporal al partenerului. Dacă arată semne de plictiseală sau dacă se uită pe telefon sau în altă parte înseamnă că trebuie să schimbi subiectul. De obicei limbajul corporal îți va spune înainte ca persoana respectivă să-și facă curajul să-ți spună pe față că ești plictisitor, acționează înainte ca asta să se întâmple și mai poți schimba lucrurile.
Foarte rar să nu fie interesată femeia când vorbește un bărbat și preia inițiativa conversației, daca nu e interesată, înseamnă ca nu e captivata nici de persoana cu care discuta, o plictisește, nu e pe aceeași lungime de undă cu ea, e dezinteresata, că altfel dacă i-ar plăcea să vorbească cu el, ar vorbi cu orele, i-ar face cea mai mare placere, indiferent cine ar iniția conversația, femeia sau bărbatul
Esti bărbat sau femeie?
Femeie. In general, mi se pare ca e mult mai interesant ca el sa conduca conversatia, mi se pare firesc
Din contră, femeile vor un bărbat alfa asertiv care să preia frâiele și să le arate calea, un om care să fie sigur pe el și neclintit în decizii.
Nu, eu devin din ce in ce mai interesata daca vad implicare din partea unui barbat
Chiar și cu un bărbat mai tânăr decât tine?
Biancabiibiii întreabă:
Cipi1212 întreabă: