Buna, pentru ca le place sa iasa in evidenta, sau poate ca sunt adeptii acelui stil care este chiar oribil din punctul meu de vedere, dar fiecare cu gustul lui, mie sincer nu mi-ar place sa fiu cu un tip cu parul mai lung ca al meu...
Nony...ha, ha, ha Si... ce "fain" e cand vezi pe strada cate unu' cu parul lung si gras (parul, nu el) de zici ca nu s-o spalat de un an, nu?
Sincer...am vazut si baieti carora le sta mai bine cu par lung decat scurt, in general cei cu parul cret.
Nu ma supar mai, dar asta e problema lor. oricum eu nu am nici o problema cum si in ce fel isi fac parul.Eu am parul scurt.
Stii, Pitis avea o melodie... " Vinovatii fara vina". in care spune : "Nu conteaza cât de lung am parul/ Important e cât si cum gândesc." Nu toti au parul nespalat si pana la urma este alegerea fiecaruia cat de lung au parul.Important este cum gandesc si cum se poarta. Sincer nu imi plac oamenii care discrimineaza. Imi pare rau.
Nu stiu de ce credeti ca baietii cu parul lung arata rau...eu sunt rocker si de aceea as vrea sa imi las parul lung! si nu imi plac cei care discrimineaza!
Intrebarea ta e penibila, la fel ca majoritatea raspunsurilor de mai jos. Unii barbati isi lasa parul lung deoarece doresc sa iasa in evidenta, si/sau nu arata bine cu parul scurt. Voua, ca fete, v-ar placea sa intrati intr-un club, sau pub, si sa vedeti toti baietii/barbatii rasi in cap, sau tunsi scurti, mai ales aici, in Romania, unde "jmecherii" si "shukarii" il poarta cu creasta, sau stil italian, cu 3kg de gel pe zi? Igiena personala este alta problema, nu are legatura cu parul.De cate ori am vazut baietii cu parul scurt si plini cu matreata, sau fete, la fel...Ati ascultat opinia unui chel.
Nu inteleg care e problema voastra, daca ei vor sa aiba parul lung, foarte bine fiecare e liber sa fie asa cum vrea. Iar daca au parul lung asta nu inseamna ca igiena este mai putin corespunzatoare. Asta nu face decat sa arate gradul vostru de inteligenta... spunand ca un tip cu parul lung este mai neingrijit decat unul cu parul scurt.
Din pacate multi au mintea scurta, si de aia se grabesc sa critice modul fiecaruia de a se exterioriza si de a se expune in fata tuturor oamenilor dupa felul in care ii place, dupa tipul de infatisare in care el/ea se simte mai comod, mai increzator in sine.Dar...deja intram in detalii mult prea avansate pentru."cocalarii" din zilele noastre, si nu are rost sa stam sa explicam dc avem unii dintre noi parul lung.
Cel mai simplu raspuns, ca sa nu va mai chinuiti atat sa intelegeti ar fi."D'aia"!
Ce rasisti si comunisti cocalari si pitipoance shukari si manelari, sau simple fosile, isi exprima parerile pe aici...mda,Parerea mea, este:Acesti oameni vor sa iasa in evidenta, si vor sa fie diferiti de toti cei din ziua de azi cu tone de gel in par, si rasi la mm. in cap, cu tepi. Vor sa fie rebeli, sa traiasca viata, si sa se bucure la maxim, vor sa va zica " FUCK OFF" celor care ii discrimineaza, si vor sa schimbe lumea.Hey,daca tot sunteti mari credinciosi, Isus avea parul lung, toti sfiinti si ingerii aveau parul lung, de ce ii discriminati pe oamenii cu parul lung? ...tot ceea ce pot sa spun e ca sunteti niste comunisti cu idei fixate in cap, si va plac oamenii care seamana toti intre ei, nu ies in evidenta cu stilul lor, se copie unii dupa altii, si sunt shukari.Si eu sunt pletos si ma mandresc!
Care e problema ta? nu inteleg. ar trebui sa nu se mai aprobe intrebari de astea stupide. stii tu ca sunt urati?! hai nu zau. ai tras tu concluzia asta. pe opiniile cui? stii, eu sunt fata, nu baiat si nici nu am vreun prieten cu parul lung, dar pur si simplu intrebarea ta m-a enervat la culme. sa stii ca daca te referi la cineva daca e frumos sau urat, te gandesti in primul rand la fata. si in al doilea rand, nu ce e pe exterior conteaza cel mai mult, ci ce ai in interior, dar oamenii nu o sa inteleaga asta niciodata. ce sa faci, astia-s oamenii.
briana întreabă: