| nu conteaza_8511 a întrebat:

De ce credeti ca isi lasa unii baieti/barbati parul lung? Ce urati islaughing

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pentru ca le place sa iasa in evidenta, sau poate ca sunt adeptii acelui stil care este chiar oribil din punctul meu de vedere, dar fiecare cu gustul lui, mie sincer nu mi-ar place sa fiu cu un tip cu parul mai lung ca al meu...laughing

77 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

O proiectie a greseli pe care a facut-o mama lorwinking.trebuiau sa aiba pasaricá

| nu conteaza_8511 explică:

Nony...ha, ha, halaughing Si... ce "fain" e cand vezi pe strada cate unu' cu parul lung si gras (parul, nu el) de zici ca nu s-o spalat de un an, nu?

nony
| nony a răspuns:

Si acum ce te astepti, sa-i spal eu pe cap raised eyebrows?

Hai, draga nony....Nu te supara!:* Am zis si eu asa...

| JackieSue a răspuns:

Sincer...am vazut si baieti carora le sta mai bine cu par lung decat scurt, in general cei cu parul cret.

nony
| nony a răspuns:

Nu ma supar mai, dar asta e problema lor. oricum eu nu am nici o problema cum si in ce fel isi fac parul.Eu am parul scurt.winking

Bine ca il ai scurttongue Asa si trebuie sa il aitongue
Bye-byetongue O zi fainatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac barbatii cu parul lung.toti barbatii din familia meu au avut parul lung, sot, frate, cumnat, puradeii mei.trebuie sa fie ingrijiti, atata tot.nici barbatii rasi proaspat nu-mi plac, mai ales daca nu au un ten "curat".

| Dan a răspuns:

De ciudati ce sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se cred mult mai frumosi poate cu plete creca nu stiu dar intr-adevar sunt oribili mai ales cand uita sa mai treaca pe la dus.

regis
| regis a răspuns:

Poate ar trebui sa asculti melodia lui Pittis... Lume, lume, soro lume...

| cery a răspuns:

Nu toti baietii cu parul lung sunt urati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca bine zicilaughinglaughing. Is penibili raaaw cu pleata aia!laughing
Aiurea.rockeri.sa`si scuture parul`.oh go on.

| kh1ss a răspuns:

Stii, Pitis avea o melodie... " Vinovatii fara vina". in care spune : "Nu conteaza cât de lung am parul/ Important e cât si cum gândesc." Nu toti au parul nespalat si pana la urma este alegerea fiecaruia cat de lung au parul.Important este cum gandesc si cum se poarta. Sincer nu imi plac oamenii care discrimineaza. Imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serus, eu purtam parul scurt problema care e la mine e ca am fata de copil si cum ma tund scurt deja astia rad de mine port parul mai marisor (nu plete ca fetele) vreau sa-l port in stil italian acum nu am numa 11 cm Create animated gif

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un friends cu parul lung si e super frumusel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti tampiti rau.
de parca mai suntem pe vremea lui "tovarasu" Ceausescu ca baietii sa aiba parul lung
ei bine voi sugeti grav.
oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac baieti cu parul lung dar bine. cei care il ingrijesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu parul lung dar nu ca fetele...si im sta foarte bine si mai am inca un prieten care are plete si el si ii sta bine nu stiu de ce tot va contraziceti fiecare cum vrea.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa vor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a submina fixitatea unor minţi submediocre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unu am parul lung, vreau sa arat ca Iisus si sa-i speriu pe copii. ii ilegal sau ce? rolling on the floor

| Motorhead a răspuns:

Nu stiu de ce credeti ca baietii cu parul lung arata rau...eu sunt rocker si de aceea as vrea sa imi las parul lung! si nu imi plac cei care discrimineaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

****en gura da ce vrei saa il poarte de 2mm?
fiecare cu gustul lui si pana la urma nas vrea sa am mai lung de7cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ta e penibila, la fel ca majoritatea raspunsurilor de mai jos. Unii barbati isi lasa parul lung deoarece doresc sa iasa in evidenta, si/sau nu arata bine cu parul scurt. Voua, ca fete, v-ar placea sa intrati intr-un club, sau pub, si sa vedeti toti baietii/barbatii rasi in cap, sau tunsi scurti, mai ales aici, in Romania, unde "jmecherii" si "shukarii" il poarta cu creasta, sau stil italian, cu 3kg de gel pe zi? Igiena personala este alta problema, nu are legatura cu parul.De cate ori am vazut baietii cu parul scurt si plini cu matreata, sau fete, la fel...Ati ascultat opinia unui chel. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg care e problema voastra, daca ei vor sa aiba parul lung, foarte bine straight face fiecare e liber sa fie asa cum vrea. Iar daca au parul lung asta nu inseamna ca igiena este mai putin corespunzatoarestraight face. Asta nu face decat sa arate gradul vostru de inteligenta... spunand ca un tip cu parul lung este mai neingrijit decat unul cu parul scurt.
Din pacate multi au mintea scurta, si de aia se grabesc sa critice modul fiecaruia de a se exterioriza si de a se expune in fata tuturor oamenilor dupa felul in care ii place, dupa tipul de infatisare in care el/ea se simte mai comod, mai increzator in sine.Dar...deja intram in detalii mult prea avansate pentru."cocalarii" din zilele noastre, si nu are rost sa stam sa explicam dc avem unii dintre noi parul lung.
Cel mai simplu raspuns, ca sa nu va mai chinuiti atat sa intelegeti ar fi."D'aia"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti niste tampitit. cautati si voi pe goagle sa vedeti. anthony kiedis. cand avea parul lung. si cum il are si acum. john frusciante. doar uitati-va. si dupa sa ziceti ca aia cu parul lung sunt urati si alte chesti. eu sunt pletos. si ma mandresc cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rasisti si comunisti cocalari si pitipoance shukari si manelari, sau simple fosile, isi exprima parerile pe aici...mda,Parerea mea, este:Acesti oameni vor sa iasa in evidenta, si vor sa fie diferiti de toti cei din ziua de azi cu tone de gel in par, si rasi la mm. in cap, cu tepi. Vor sa fie rebeli, sa traiasca viata, si sa se bucure la maxim, vor sa va zica " FUCK OFF" celor care ii discrimineaza, si vor sa schimbe lumea.Hey,daca tot sunteti mari credinciosi, Isus avea parul lung, toti sfiinti si ingerii aveau parul lung, de ce ii discriminati pe oamenii cu parul lung? ...tot ceea ce pot sa spun e ca sunteti niste comunisti cu idei fixate in cap, si va plac oamenii care seamana toti intre ei, nu ies in evidenta cu stilul lor, se copie unii dupa altii, si sunt shukari.Si eu sunt pletos si ma mandresc!

| Tp42 a răspuns:

Care e problema ta? straight face nu inteleg. ar trebui sa nu se mai aprobe intrebari de astea stupide. stii tu ca sunt urati?! straight face hai nu zau. raised eyebrows ai tras tu concluzia asta. chatterbox pe opiniile cui? straight face stii, eu sunt fata, nu baiat si nici nu am vreun prieten cu parul lung, dar pur si simplu intrebarea ta m-a enervat la culme. straight face sa stii ca daca te referi la cineva daca e frumos sau urat, te gandesti in primul rand la fata. si in al doilea rand, nu ce e pe exterior conteaza cel mai mult, ci ce ai in interior, dar oamenii nu o sa inteleaga asta niciodata. ce sa faci, astia-s oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fiecare sil lasa cum vrea.La unii care le sta bine cu parul scurt le sta teroare cu parul lung iar la altii care au parul lung le sta ca dq cu parul scurtlaughinglaughinglaughingoh go on.Nah fiecare dupa cum le e fatabig grin,