Buna, pentru ca le place sa iasa in evidenta, sau poate ca sunt adeptii acelui stil care este chiar oribil din punctul meu de vedere, dar fiecare cu gustul lui, mie sincer nu mi-ar place sa fiu cu un tip cu parul mai lung ca al meu...
Intrebarea ta e penibila, la fel ca majoritatea raspunsurilor de mai jos. Unii barbati isi lasa parul lung deoarece doresc sa iasa in evidenta, si/sau nu arata bine cu parul scurt. Voua, ca fete, v-ar placea sa intrati intr-un club, sau pub, si sa vedeti toti baietii/barbatii rasi in cap, sau tunsi scurti, mai ales aici, in Romania, unde "jmecherii" si "shukarii" il poarta cu creasta, sau stil italian, cu 3kg de gel pe zi? Igiena personala este alta problema, nu are legatura cu parul.De cate ori am vazut baietii cu parul scurt si plini cu matreata, sau fete, la fel...Ati ascultat opinia unui chel.
Nu inteleg care e problema voastra, daca ei vor sa aiba parul lung, foarte bine fiecare e liber sa fie asa cum vrea. Iar daca au parul lung asta nu inseamna ca igiena este mai putin corespunzatoare. Asta nu face decat sa arate gradul vostru de inteligenta... spunand ca un tip cu parul lung este mai neingrijit decat unul cu parul scurt.
Din pacate multi au mintea scurta, si de aia se grabesc sa critice modul fiecaruia de a se exterioriza si de a se expune in fata tuturor oamenilor dupa felul in care ii place, dupa tipul de infatisare in care el/ea se simte mai comod, mai increzator in sine.Dar...deja intram in detalii mult prea avansate pentru."cocalarii" din zilele noastre, si nu are rost sa stam sa explicam dc avem unii dintre noi parul lung.
Cel mai simplu raspuns, ca sa nu va mai chinuiti atat sa intelegeti ar fi."D'aia"!
Ce rasisti si comunisti cocalari si pitipoance shukari si manelari, sau simple fosile, isi exprima parerile pe aici...mda,Parerea mea, este:Acesti oameni vor sa iasa in evidenta, si vor sa fie diferiti de toti cei din ziua de azi cu tone de gel in par, si rasi la mm. in cap, cu tepi. Vor sa fie rebeli, sa traiasca viata, si sa se bucure la maxim, vor sa va zica " FUCK OFF" celor care ii discrimineaza, si vor sa schimbe lumea.Hey,daca tot sunteti mari credinciosi, Isus avea parul lung, toti sfiinti si ingerii aveau parul lung, de ce ii discriminati pe oamenii cu parul lung? ...tot ceea ce pot sa spun e ca sunteti niste comunisti cu idei fixate in cap, si va plac oamenii care seamana toti intre ei, nu ies in evidenta cu stilul lor, se copie unii dupa altii, si sunt shukari.Si eu sunt pletos si ma mandresc!
Prostia intruchipata, oricum NU CONTEAZA.nu mai e timpu lui ceausescu, si eu am parul lung de 8 ani chiar.si l-am avut mai lung decat il au multe fete.si e vreo problema? si de ce tiai mai zis si parerea, care oricum "nu conteaza". sunt urati pentru tine.gusturile nu se discuta.
Doar i*iotii, ret*rdatii, cr*tinii, limitatii etc. au idei din astea ca aia cu par lung sunt femei si dr*cu mai stie ce.eu am parul destul de lung si il vreau si mai lung si daca aveti ceva impotriva dupa parerea mea va puteti arunca de pe bloc sa scapam de asa niste idioti cu idei de pe vremea lui ceausescu.pardon tovarasu' ceausescu
Daca tu vrei sa traiesti ca pe vremea lu' ceausescu n-ai decat. Nah nu am nimic cu cei cu par scurt dar mie, ca fata imi plac cei "pletosi" pentru ca ii face sa iasa din anonimat si ii face sa para mai misteriosi si mai boemi.Nuj ce sa zic dar daca tu traiesti pe anumite principii, precum comunistii nu am ce sa-ti fac.
1.nu pentru ca vor sa para cine stie ce. doar vor sa imite pe cineva ( un chitarist sau alt membru al unei trupe renumite ) si 2.cautati si voi artisti cu parul lung. var plaea parul lung la artist deoarece e artsit. dar la cineva normal nu apreciati. si 3. cautati Alexi Laiho, Matt Tuck, Michael Paget, si multi altii pentru a vedea frizuri adevarat facute cu parul lung
Daca la fete le place parul scurt sa se tunda la 0.(monyk)
Eu am parul lung si imi place cum imi sta. Conteaza sa-ti placa tie nu sa placa altora.
Asta e un stereotip pe care-l folosesc incultii.(nony),, O proiectie a greseli pe care a facut-o mama lor.trebuiau sa aiba pasaricá''.
Eu nu am nimic cu cei care au parul scurt, Iisus a avut parul lung, deci Iisus a fost o proiectie gresita ma boule care esti bou? Messi care e unic in lume a avut parul lung, Conecte-r a avut codite deci a avut parul lung, rokeri au parul lung.
De obicei baietii isi lasa parul lung pentru a arata diferit, de ce trebuie toti sa aratam la fel? Bine accentueaza si firea lor nonconformista.
E ca si cum as zice fetele cu suvite sunt urate, dar nici nu stiu cum au suvitele, asta faci si tu. Sunt mi de feluri de suvite si milioane de stiluri cu parul lung.Deci tu ai zis ca sunt urat inainte sa ma vezi... de aici imi pot da seama cat de prost\proasta esti.
Fiecare cum ii place, scrie undeva ca fetele trebuie sa aiba parul cumva si baietii altfel?
Eu vreau sa-mi las parul lung deoarece imi place asa, Iisus la avut cat de cat marisor, acum ca rockerii au parul lung e treaba lor, calugarii ca au parul lung tot este ceva normal, unii barbati ii lasa parul lung nu neaparat sa iasa in evidenta, ci pur si simplu sa se simta ei bine, crezi ca mi-e o sa-mi pese ca lumea o sa se uite cu alti ochi la mine? Stai linistit cine te place te ia asa cum esti.
Si cu igiena acum depinde de la persoana la persoana cum spunea un user de mai sus sunt si baieti si fete care au parul scurt si il au plin de matreata.
Si despre parerea ta ca sunt urati, fi sigur ca nimeni nu o sa-i pese de ceea ce gandesti pentru ca practic nu-l deranjezi cu nimic.
Ala cu "raspuns anonim" si cu "tovarasu Ceausescu"
sa stii ca nu toti baietii cu parul lung sunt urati
poate tie asa iti sta bine cu parul scurt
eu acum il am destul de lung
Si pana la urma care ar fi problema ta? Ce te intereseaza pe tine cum au ei parul sau chestii de genul. Mie sincer imi plac mult baietii cu parul mai lung stil skater. Si am multi prieteni asa. Si ma mandresc cu ei. Tie draguta daca nu iti plac numai comenta ca fiecare e cu gustul sau. Cum voua nu va place sa va insulte altii/altele tineti-va si voi gura.
Pa.
Parerea ta ca sunt urati, mie imi plac doar aia adica da sunt emo rockerita si tot ce tine de asta.fiecare dupa ce-i place
Acum depinde eu am parul pot sa spun lung nu chiar pana la umeri si chestia ca barbatii trebuie sa aiba parul scurt e o chestie comunista si dupa mine ii una si cea mai proasta care a ramas dupa ceasca in america anglia mai ales in vest ii vezi pe aia cu parul lung si nimeni nu-i judeca
Deci : toata lumea se ia de cei care au parul lung. De cele mai multe ori, cand un cocalar, manelist sau rrom de pe strada incep cu tot felul de chestii : pleata, nespalatule, caine plouat, handilau etc etc. Mie mi sau intamplat multe chestii de genul acesta de cand am parul lung ( MA MANDRESC SA AM PARUL MARE ). Si in scoli se impune aceasta regula : baietii sa fie tunsi. Ce naiba are parul lung cu scoala... daca ai parul lung inseaman cu nu esti ingrijit sau ca nu inveti bine. Uitati aici multe expemple. Jos cocalarismele astea cu parul la 2 mm ( stai ca si atat e prea mult ). Sa infiintam toti baietii cu parul lung o campanie. PARUL LUNG LA PUTERE
Nu te inteleg Chiar asa Eu am parul lung! Sa te uiti tu la mine sa vezi ca sunt de 100 de ori mai frumos ca tine ... De ce ai discrimina pe cineva cu parul lung? Sau pe cineva chelios? Sau pe cineva cu tatuaj? Esti un om cu idei fixate in cap! Sa stii ca cei cu parul lung nu sunt de aia cu tone de gel in cap Doar ca noi tinem la parul nostru! Eu sincer imi pretuiesc parul foarte mult
Frate,daca nu va place, de ce comentati? ..de exemplu eu il am lung si imi place asa cum e.Fiecare cu gusturile lui, daca nu iti place, pararea ta si iti vezi de treaba.Mie sincer imi sta mult mai bine asa si mi-l ingrijesc deci nu sunt unii din acei jegosii care si-l lasa lung si il lasa sa fie "gras" nespalandu-se.Nu am nimic cu nimeni, dar nu mi se pare normal sa vorbiti asa si sa comentati de cum arata altii.Fiecare arata cum vrea si nu ar trebui sa sa uite toti la el..Fiecare in banca lui.Paaa
Ce proaste idioate sunteti. voi ce dracu oligofrenelor nespalate va lasati parul ala soios lung? Oricum sunteti proaste inapoiate mintal si urate ca dracu fa maneliste de ****
Sa se pise baietii pe voi de curve proaste nespalalte si reduse mintal ce sunteti manelistele dracu sa se pise ei pe voi fa vacilor ca idioate mai sunteti
Eu am parul foarte cret...in 2-3 luni se face foarte mare dar nu e ca la cel drept sa se lase in jos ci sta ridicat...pana acum am fost tuns scurt dar. ma gandeam sa incerc o schimbare si vreau sa stiu daca mai e cineva asemanator sa imi spuna daca mi-ar sta bine. app am 13 ani
Oameni care nu au parul lunga sau nu l-au avut niciodata nu stiu ce sa comenteze despre cei care au parul lung... pana la urma si isus in icoana sau chiar si uni preoti au parul lung deci barbati nu gresesc cu nimica ca am parul lung nu vad sa scrie in biblie sau undeva ca nu ai voie
briana întreabă: