| nu conteaza_8511 a întrebat:

De ce credeti ca isi lasa unii baieti/barbati parul lung? Ce urati islaughing

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pentru ca le place sa iasa in evidenta, sau poate ca sunt adeptii acelui stil care este chiar oribil din punctul meu de vedere, dar fiecare cu gustul lui, mie sincer nu mi-ar place sa fiu cu un tip cu parul mai lung ca al meu...laughing

77 răspunsuri:
| Razvan_3203 a răspuns:

Frate,daca nu va place, de ce comentati? ..de exemplu eu il am lung si imi place asa cum e.Fiecare cu gusturile lui, daca nu iti place, pararea ta si iti vezi de treaba.Mie sincer imi sta mult mai bine asa si mi-l ingrijesc deci nu sunt unii din acei jegosii care si-l lasa lung si il lasa sa fie "gras" nespalandu-se.Nu am nimic cu nimeni, dar nu mi se pare normal sa vorbiti asa si sa comentati de cum arata altii.Fiecare arata cum vrea si nu ar trebui sa sa uite toti la el..Fiecare in banca lui.Paaa

| nathan a răspuns:

Isi lasa parul lung pentru ca asa este stilul lor cum e si al meu nu tuturor ne place ma rog multta lume spune ca suntem drogati...dar nu este adevarat stilul nu se discuta

| mihnea65 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mata sasi scuture parul

| sWeetSannin a răspuns (pentru nony):

Numai un comunist ar spune asta

| sWeetSannin a răspuns:

Oameni care nu au parul lunga sau nu l-au avut niciodata nu stiu ce sa comenteze despre cei care au parul lung... pana la urma si isus in icoana sau chiar si uni preoti au parul lung deci barbati nu gresesc cu nimica ca am parul lung nu vad sa scrie in biblie sau undeva ca nu ai voie

| AndraEatsyourBrain a răspuns:

Si pana la urma care ar fi problema ta? raised eyebrows Ce te intereseaza pe tine cum au ei parul sau chestii de genul. Mie sincer imi plac mult baietii cu parul mai lung stil skater. Si am multi prieteni asa. Si ma mandresc cu ei. Tie draguta daca nu iti plac numai comenta ca fiecare e cu gustul sau.winking Cum voua nu va place sa va insulte altii/altele tineti-va si voi gura.
Pa.

| addictedformetal a răspuns:

Fara suparare, dar cand am citit unele raspunsuri de la aceasta intrebare, mi-am pus mainile in cap si ma miram cat de penibile sunt.Nu vreau sa jignesc pe nimeni.dar voi ar trebui sa va dezobisnuiti de chestia asta.Nu e o lege in care sa spuna ca baiatul trebuie sa aiba parul scurt iar fata parul lung.Nu! Pur si simplu voi sunteti obisnuiti cu ideea asta, desigur nu inseamna ca trebuie sa fie asa.Aici depinde de preferinte si sa spunem ca daca faceti vreodata cunostinta cu un tip cu parul lung si e de treaba, nu o sa mai vorbiti cu el doar pentru simplul fapt ca are parul lung? Doar ganditi-va putin.Nu am spus nimic cu rautate incercati sa va deschide-ti ochii.happy

Răspuns utilizator avertizat
nony
| nony a răspuns (pentru gorlan):

Prietene, inainte sa faci presupuneri, desigur, bazate pe un singur neuron, trebuia sa citesti printre randuri.Raspunsul a fost o gluma, ma rog, poate un pic cam deplasata, dar e de acum 3 ani ( am o scuza ) Mai in josul paginii, am zis destul de clar :...¨ asta e problema lor. oricum eu nu am nici o problema cum si in ce fel isi fac parul.Eu am parul scurt ¨, deci, mi se rupe de marimea parului oricui.Nu-ti place sa fii judecat? Curios, la tine cine ascuta manele e din start Tigan? Cum ai ajuns tu la concluziile ca eu as fi tigan? ...si manelist doar ca am parul scurt? Golane, pardon, gorlane, hai sa stam linistiti si cu parul asa cum il avem, ok?

| jojojojome546 a răspuns:

Parerea ta ca sunt urati, mie imi plac doar aia adica da sunt emo rockerita si tot ce tine de asta.fiecare dupa ce-i place happy

| BurnHeart a răspuns:

Vreti sa spuneti ca noi care avem parul lung nu suntem oameni sau ca suntem nespalati, asta e o mare prostie care o spun cocalari care au parul scurt dat cu gel si ridicat in sus. Frate nu exista nici o regula care spune ca baietii nu pot purta parul lung suntem in secolul 21 si lumea tot proasta este si cel mai grav se comporta ca niste copii. Parul ar trebui sa fie lung la baietii care-l vor asa dar sa fie si ingrijit mie imi place ca am parul lung.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la fete le place parul scurt sa se tunda la 0winking.(monyk)
Eu am parul lung si imi place cum imi sta. Conteaza sa-ti placa tie nu sa placa altora.
Asta e un stereotipwinking pe care-l folosesc incultii.(nony),, O proiectie a greseli pe care a facut-o mama lor.trebuiau sa aiba pasaricá''.
Eu nu am nimic cu cei care au parul scurt, Iisus a avut parul lung, deci Iisus a fost o proiectie gresita ma boule care esti bou? Messi care e unic in lume a avut parul lung, Conecte-r a avut codite deci a avut parul lung, rokeri au parul lung.
De obicei baietii isi lasa parul lung pentru a arata diferit, de ce trebuie toti sa aratam la fel? Bine accentueaza si firea lor nonconformista.
E ca si cum as zice fetele cu suvite sunt urate, dar nici nu stiu cum au suvitele, asta faci si tu. Sunt mi de feluri de suvite si milioane de stiluri cu parul lung.Deci tu ai zis ca sunt urat inainte sa ma vezi... de aici imi pot da seama cat de prost\proasta esti.

Fiecare cum ii place, scrie undeva ca fetele trebuie sa aiba parul cumva si baietii altfel?

| MiK3L a răspuns:

Am parul mare. Cui ii pasa de ce crede lumea? Intai sa stii sa porti o conversatie, apoi sa te legi de alte chestii. Degeaba ai parul scurt daca esti " mort de prost ", nu stiu ce femeie/fata, si-ar dori sa iasa cu un tip tuns scurt, si-n cap se aude ecoul, sau cu un tip cu parul mai mare, dar care pe langa faptul ca e simpatic si amuzant, mai are si ceva in cap. In orice caz, o tipa care se respecta, alege varianta a doua, o cocalara... alege prima varianta fara sa o mai vada pe a 2-a. Amin!

| MikeSecret a răspuns:

Ce proaste idioate sunteti. voi ce dracu oligofrenelor nespalate va lasati parul ala soios lung? Oricum sunteti proaste inapoiate mintal si urate ca dracu fa maneliste de ****

| MikeSecret a răspuns:

Sa se pise baietii pe voi de curve proaste nespalalte si reduse mintal ce sunteti manelistele dracu sa se pise ei pe voi fa vacilor ca idioate mai sunteti

| Demayo_Ady_1980 a răspuns:

Deci..sa va luminez eu bajetzi..treaba sta cam asa. urata care a deschis topicul asta e suparata ca unii dintre noi ne-am prins ca aratam mai bine cu parul lung. punct! strambele pot sa-si lase parul pana la gaoz ca tot nasparloase raman! plus ca ai oportunitati mai multe sa le pacalesti pe tute in general. orice e in plus atrage si oricum s-a saturat lumea de puscariashii astia cheliosi cu aere de macho..in sufletul lor stiu ca va veni vremea sa manance bataie asa ''duri'' cum se prezinta ei..hahahahaaa /concluzia, retardele boccii sa taca ca sunt imputzite si rancede acolo jos ..hahahahaa

| SebitaBM2000 a răspuns (pentru nony):

Domnule ateu, realizez că gluma ta este puțin cam deplasată. Dar din câte știu eu, trăim într-o țară democratică în care avem libertatea de a purta părul cât de lung ne dorim. Acum facem discriminare pe criteriul părului? Nu îmi pasă de preferințele tale muzicale, dar dacă ai fi avut puțină cultură muzicală, probabil ai realiza că este un stil al genului rock/metal. Până la urmă, fiecare cu gusturile sale.