| 8i9i a întrebat:

De ce credeti ca Kabutomaru i-a cerut lui Tobi sa il dea pe Sasuke? Oare Orochimaru este inca viu in corpul lui Kabuto si il foloseste pentru a-i lua Sharinganul lui Sasuke? Oare Kabuto vrea sa stapaneasca intr-un final un fel de jutsu ocular suprem format prin contopirea Sharinganului, a Byakuganului si a Rinneganului? Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| 3thera a răspuns:

1)Pentru ca il crede un pusti obraznic, avand tupeul sa-l omoare pe 'Orochimaru-sama' si avand tupeul sa profite de pe urma antrenamentelor lui cu Orochimaru si avand mai ales tupeul sa-i minta.Probabil vrea sa faca niste experimente pe el? XD
Cine stie ce gandeste Kabuto ala...
Aaa sau probabil ca sa-i ia Sharingan-ul? big grin
2)O mica parte din Orochimaru, da, e vie in corpul lui Kabuto.Cred ca ai observat si tu in recenta manga asemanarile dintre el si Orochimaru. Dar nu cred ca Orochimaru il foloseste.
Dar unii zic ca Orochimaru creste tot mai mult in corpul lui acolo, fiind gata sa erupa XD.Nu stiu ce sa zic. I hate to say it but neah, Kabuto e un tip puternic.
3)Cam asta vrea Madara intr-un fel.Nu nu cred, dar are el un plan dement...chiar nu stiu happy

Oricum cert e ca e super puternic acum, din pacate.

2 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Kabuto nu mai este interesat de Sasuke asa ca la dat cum ai spus si u happy el vrea sa stapaneasca diferite jutsu am vazut in manga happy big grin

| PetruIfrim a răspuns:

V-ati gandit ca kabuto ar fi putut gasi o monstra din adeneul Eremitului celor Sase Cai