anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeți că oamenii sunt atrași de ceea ce fuge de ei și fug la rândul lor de ceea ce atrag ei?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Alo, vreau să stau de vorbă cu Patricia,
Dați-mi-o vă rog la telefon!
Cha, cha, cha.
Adică chat.
Adică, hai să vorbim discuții.
Dar să fi discuții de cabană.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Despre ce doriți sa vorbiți? laughing Ce-am mai făcut de data asta? happy

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai făcut nimic rău. Tu ai întrebat ceva, și astfel m-ai inspirat. Nu trebuie să iei totul prea în serios.

| VoidEternal a răspuns:

Unora le place vânătoarea. Le trezește instinctul de prădător.
Dar nu e o regulă. Eu nu sunt unul dintre ei. Daca simt că sunt evitat mă retrag imediat.

| blackann a răspuns:

N-ai glumit ca o sa spamezi cu intrebari. macar daca erau interesante.

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Păi pentru unii sunt interesante pentru alții nu... ca în viață laughing) unii ne plac și alții nu, orice am face laughing)
Acum îți dai seama că explorez, nu? Văd ce prinde la public și ce nu laughing) Mai citesc și alte întrebări să văd ce se caută și când îmi vine... boom laughing) Deși cum am mai spus recunos că trebuie să iasă din mintea mea laughing) nu aș reuși să pun o întrebare doar de dragul de a o pune sau cu scopul intens de a atrage oamenii de pe TPU și a răspunde laughing))

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cum, patricia ca asta faci? Intrebi aiurea doar asa ca te plictisesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atractia nu functioneaza ca in documentare si carti, plus cu minus se atrag, adica lucrurile opuse.
Daca esti un om calumea atragi numai ciurucuri si invers.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oarecum îți dau dreptate, sunt femei de milioane cu bărbați răi și invers bărbați de milioane cu femei sucks laughing

Dar eu mă refeream la ideea asta :

De ce oamenii care ne oferă atenție nu ni se par interesanți, iar alții care nu ar avea niciun interes pentru noi, de-odată ne atrag, credeți că în spatele acestui comportament stă ascuns de exemplu altceva, frica de a se lăsa iubiți, soluția cum că tu ai încercat, dar nu a fost să fie, teama de proximitate? Și poate că alergând după ceva imposibil, oamenii știu că au marcat ceva, că au luptat pentru ceva, dar ajung iar la credința că nu a fost să fie, dar de fapt poate ei nu aveau intenția să se apropie de cineva sau să conviețuiască cu cineva? Cred că de fapt asta era mai mult curiozitatea mea, decât întrebarea inițială... laughing dar nu am știut cum s-o adresez laughing