| cedrea923 a întrebat:

De ce credeti sa unele fete pupa in cur profesorii pentru note bune? Credeti ca ele sunt satisfacute daca primesc o nota pe care nu o merita? Credeti ca unele ar fi in stare sa faca sex pentru o nota de 10?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca sunt satisfacute (de ce ma gandesc la sex cand folosesc acest cuvant?), altfel nu ar mai practica ceea ce practica si anume pipincurismul.
Nu cred ca s-ar putea ajunge pana la sex, sau de ce nu, daca am ajuns sa dam nu stiu cate sute de euro sa luam bacu' de ce n-am face si sex? Asta e si mai ieftin si nu ofera nicio dovada intr-un eventual proces.
Hmmm, dau idei la curvulite, nu-i bine.

6 răspunsuri:
| Vuitton3 a răspuns:

Adevarul e ca sunt multe fete care fac asta, dar sunt fete si care invata si isi vad de treaba lor. Dar nici profesorii nu zic nu.

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Asa au fost educate. Normal ca se bucura si-ar face si sex pentru a avea o mai buna imagine de sine... evident falsa.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Am şi eu colegi de genul care vor să se dea bine pe lângă dirigintă, doar că ea e corectă când vine vorba de note. Persoanele care fac aşa, vor doar să primească atenție din partea cadrelor didactice şi nu pot obține asta decât prin pupatul în fund. Să nu mai zic de cadourile de ziua ei, 1 martie, 8 martie etc. Sunt sigură că unele s-ar "prostitua" pentru o notă de 10 ca să dea bine în fața celorlalți colegi şi a părinților, dar nu merită atenție persoanele astea. Cunoştiințele se văd la examene, BAC, nu din notele luate pe pupat în dos

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cat de depravate sunt generatiile actuale nu m as mira sa se ajunga pana la sex pentru note

| fearlessss a răspuns:

Dar de ce doar fetele? Stiu multi baieti care pupa in c*r profesorii pentru note.Da, se simt bine sa ia note mari fara sa se gandeasca la viitor si la faptul ca nu notele arata inteligenta. Nu cred ca ar fi in stare sa faca sex pentru o nota de 10 Sti de ce? Fetele destepte doar ii lingusesc putin pentru note mai mari, dar au ceva in cap si nu ar face asta clar! Cele proaste, nu prea le pasa de note laughing Dar cine stie, or mai fi si pitipoance proaste care ar face-o.Am avut si eu 2 colege care se dadeau mereu pe langa diriginta, dar nu erau proaste la carte, le placea sa fie mereu in centru atentiei.

| Iamnotme a răspuns:

Astea sunt fiţe oh go on
''-Oh, dar vai. Am 10 pe linie, sunt cea mai tare, îmi dă mama bani să merg să îmi iau geaca aia din H&M. ''
Ceva de genu' laughing. Nu notele contează, ci cu ce rămâi happy