anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce dacă Kendall Jenner, Kylie Jenner și Kim Kardashian sunt surori, nu au toate același nume de familie?

Răspuns Câştigător
| haileewatson a răspuns:

Pentru ca au tata diferit. Tatal lui Kendall si Kylie e Bruce Jenner, iar tatal lui Kim e Robert Kardashian.
Quick google search?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, pentru ca sunt maritate si au numele sotilor lor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am crezut ca voi explica vreodata famila Kardashian... dar sunt surori doar dupa mama de aia au alt nume.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Maxim raspunsul violetei.
S-au maritat cu acelasi alea doua de au acelasi nume...

| Sekim a răspuns (pentru suntserios):

Analfabeta functionala, nu e prima data rolling on the floor

| blackann a răspuns (pentru suntserios):

Vai de ea... rolling on the floor

| dullcat a răspuns:

Persoanele care se cred vedete isi pun ce nume vor. Urmaresti acele,, modele'' demne de urmat?

Răspuns utilizator avertizat
| vodami92 a răspuns:

Cred ca cel mai nasol sau naspa moment pentru kim kardashian a fost la met gala din 2022! cand a distrus rochia lui marilyn monroe! cu fundul ei mare! gigantic! oricum la banii ei isi putea face o copie sau o imitatie a rochiei lui marilyn monroe! dar n-a vrut! ea a vrut musai rochia lui marilyn monroe din 1962! cand i-a cantat lui john kennedy la multi ani! ba chiar reiesea ca facuse si dragoste cu el! dar astea in fine e alta mancare de peste! oricum pentru kim kardashian a fost cel mai sucks moment! sau wtf epic moment! in limbajul american! da fiindca iti dai seama acum va avea pentru totdeauna cred! sudoarea sau mai bine zis spus transpiratia lui kim kardashian! numai zic spun de parfumul lui kim kardashian! pacat! lumea o sa creada de acum inainte ca asa era marilyn monroe de fapt! trist!

Întrebări similare