Le vezi pentru că le dai atenție. Atât poți face, să te concentrezi pe altceva.
Cum reusesti tu sa te uiti la "fix" 23:23, 11:11: 22:22? am o banuiala
datorita anxietatii de care banuiesc ca suferi, te uiti des la ceas, si iei de bune numai orele si minutele care coincid, desi pana sa te uiti la cele de genul 09:09, tu te-ai uitat si la 09:06, 09:07 si la 09:08 etc dar ai luat in mintea ta in calcul numai pe cele care iti dau de inteles ca se intampla ceva cu tine.
Cu tine se intampla ceva si este specific obsesiilor ce au legatura cu TOC (tulburarea obsesiv-compulsiva) insa daca crezi ca se intampla ceva de genul unei premonitii sau eu mai stiu ce ca tu vezi doar cifrele grupate, asta te asigur ca nu inseamna absolut nimic!
stii cand iti dai seama ca ai anxietatea si TOC? cand verifici daca ai inchis usa de 10 ori desi ai facut-o de prima data, cand verifici des aragazul, cand nu ai certitudinea ca ai inchis masina, cand nu ai certitudinea ca ai ridicat inapoi geamul de la masina lasat putin jos pe timpul condusului!
cand simti nevoia sa te speli pe maini de 100 de ori pe zi, ca nu cumva sa te imbolnavesti s-a.m.d
Nu am anxietate, eu apas o data sa inchid masina si dupa ma gandesc daca am inchis-o sau nu si zic " las ca am inchis-o " deci nu am anxietate, si nu ma spal de 100 ori pe maini ca bolnavii
Confunzi anxietatea cu tulburarea obsesiv compulsiva.
Uite bro e 00:00 si m-am uitat întâmplător la ceas
pe asta ai făcut-o dinadins
Nu ti se pare ca e o lista cam mare de numere? De asemenea, majoritatea din ele sunt ore, astea apar ZILNIC pe ceas. Stiu ca stii deja asta, dar nu crezi ca e relevant?
Vezi in fiecare zi numerele astea pentru ca sunt numere pe care toti le vedem in fiecare zi. Poate era ceva la mijloca daca iti aparea ceva gen 98ZZZX1054 sau mai stiu eu ce combinatie din asta ciudata.
Eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi