| forever4u a întrebat:

De ce de fiecare data cand am iubit ma gandesc ca daca il alint intr-un fel poate lui nu-i place,poate lui ii placea mai mult cum il alinta fosta, sau chesti de genul acesta? Cum fac sa nu ma mai gandesc la asta?

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Te gandesti pentru ca simti nevoia de stabilitate. Ai fi preferat sa fi gasit un iubit cu care sa fii mai mult, cu care sa ai poate planuri ceva mai serioase. Te gandesti ca daca nu ai avut asa ceva pana acum ai gresit cu ceva. In viata oricum facem greseli, important este sa gasim acea persoana care ne iubeste pentru cine suntem si ne accepta asa cum suntem desi cauta sa ne ajute sa devenim tot ce putem fi. In nicio relatie nu e doar o persoana care iubete. Si ca sa faci pe cineva sa te iubeasca cel mai important este sa il iubesti atunci cand merita cel mai putin.

| forever4u explică (pentru Bacemi):

Da ai dreptate, dar de exemplu eu daca ii ziceam "puiu meu" ma gandeam ca lui nu-i place asa, ca poate lui ii placea mai mult cum ii zicea fosta sau daca eu il intrebam ceva poate ca lui nu ii place ce il intreb eu, si ii placea ca fosta nu-l intreba nimic..intelegi? Si nu stiu ce sa fac sa scap de gandurile astea.Si nu e primul iubit.

| Dariusuu a răspuns:

Îl alinți cum vrei tu, dacă chiar îl va deranja asta îți va spune el.

Nu are rost să te gândești tot timpul că l-ai putea dezamăgi, spune-i cum vrei.
Până la urmă îl alinți doar.

| forever4u explică (pentru Dariusuu):

Da stiu, doar ca nu e vorba doar de alint, ma gandesc ca daca eu ii zic ceva poate lui nu-i place sau daca fac un gest cand sunt cu el si se gandeste ca fosta nu ii zice asa, sau chesti de genul acesta, cum fac sa nu mai gandesc asa?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pai,daca nu e primul pentru tine, de ce nu accepti ca nici tu nu e obligatoriu sa fi prima pentru el.

| forever4u explică (pentru Danut_Popa_1961):

Nu e primul pentru mine, e al 3-lea.Ma tot compar cu fosta ca poate ea ii facea asa si lui ii placea dar daca eu ii fac asa lui nu-i place..ma-ntelegi?

| sherkhan a răspuns:

Daca fosta ii zicea "iubi" acum tu nu o sa ii mai zici "iubi" ca aia ii spunea tot la fel, hai sa fim seriosi laughing)

| forever4u explică (pentru sherkhan):

Eu ma refeream la faptul ca daca de exemplu eu ii zic "iubi" poate lui nu ii place, poate lui ii place mai mult cum ii zicea fosta..sau daca eu faceam un gest poate lui ii placea mai mult ca fosta nu facea asa...