nony
| nony a întrebat:

De ce de fiecare data trebuie sa apara unii si sa strice o zi frumoasa? De ce le dam dreptate stiind ca in sufletul nostru nu-i asa? De ce dansam dupa un cantec prost interpretat la fel de prost?
Accept colindele doar in ziua asta.Maine le urasc si eu, nu se poate sa acceptam la unison aceasta zi? Sunt ateu, nu ma intereseaza ziua in sine, dar iubesc atmosfera din jurul meu.Asta e singurul motiv.

8 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Turma de oi urmeaza de obicei tot o oaie, ce pretentii ai?

nony
| nony explică:

@Parinte, de felul meu nu prea sunt pretentios. Din cate stiu, turma de oi urmeaza berbecul, ala cu talanga la gat. Ce s-a intamplat? A murit de foame?
Si daca oaia e diagnosticata psihic, inseamna ca toatá turma e bolnavá?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nony, cin' te-a suparat? Pai daca nu urasc azi colindoacele, cand sa o fac? Pe 23 august? Cat despre spirit si atmosfera... bullshit. Pe astea ar trebui sa le simtim zilnic.

nony
| nony explică:

Bent, am vazut postarea ta despre colindoace.Am inteles - nu-ti plac. Dar cum se face frate ca mai acum cateva ore toti aveau orgasm ca e Craciunul, iar acum, toti urasc Craciunul.
E o zi mai speciala, cum am zis, nu din punct de vedere religios, traditional bla bla bla, dar e o zi cand te ¨transformi¨. Eu m-am transformat.Se pare ca unii doar se prefac ca se transforma.
Nu te simti vizat, nu esti singurul cu astfel de postari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa boala vacii nebune, a venit gripa aviara si acum gripa porcina. Au inebunit dreak berbecii si acum, oile imbracate sumar se bat intre ele in ringul cu noroi, spre deliciul audientei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e o zi foarte speciala. O zi in care 90% dintre romanasi baga in ei mancare si bautura, pana pica lati. Fuckin' special, right? La fel ca si Revelionul...

nony
| nony explică:

Poate sa bage pana le iese pe nas.Eu nu de asta am zis ca e speciala.Ma refeream strict la atmosfera din zilele astea.
Nu ai vazut in restul zilelor cu ce fete de criminali in serie mergem pe strada? Macar azi, nu se mai vede... intelegi?

Răspuns utilizator avertizat