| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce de unii oameni nu ma pot atasa nici dupa zece ani si de alti oameni ma atasez din primele zile?

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asta depinde de cum te intelegi cu ei. Pot sa fie persoane cu, care nu ai nimic in comun si pe care nu le suporti. Niciodata nu ai putea sa te atasezi de ele in favoarea altora pe care chiar le placi.

| Aberdeen a răspuns:

Bazează-te pe intuiție. Acele persoane de care te poți atașa din primele momente, fără efort major, sunt persoanele capabile de a fi pe aceeași lungime de undă cu tine. Mi se întâmplă des să resping anumite persoane, deși nu mi-au greșit cu nimic, doar pentru că nu rezonează cu sufletul meu. Este vorba de instinct, el îți transmite semnale.

| JetBlueJet a răspuns:

Poate pentru ca iti place personalitatea lor.
Nu te fac sa te simti incomod.
Iti dau mereu o dispozitie buna prin glume si chestii de genul asta.
Nu te simti "obligat" sa faci lucrurile pe care le fac si ei doar pentru a-i avea ca prieteni.
Si mai cred ca in mare parte te atasezi mai repede de oamenii cu care ai macar un lucru in comun.
*Mie imi plac cei ce glumesc si fac tot felul de "istorii".De ei ma atasez extrem de repede (si invers).Nu m-ar deranja faptul daca ar bea, s-ar droga sau ar fuma.
"Analizeaza-ti" grupul de prieteni, sau prietenul cu care te impaci cel mai bine si vei vedea care sunt tipurile de persoane de care te atasezi cel mai repede.