Este dezincriminata doar detinerea pentru consum propriu, in rest detinerea pentru comercializare este incriminata in continuare.
Pesemne s-a socotit ca aceste plante sunt mai putin periculoase decat cannabisul.
Dar de ce?
Suntem deja 8 miliarde de oameni care continua sa se reproduca, era clar ca trebuie sa se gaseasca o solutie. se promoveaza produsele care provoaca dependenta si iti distrug in acelasi timp sanatatea (drogurile, bautura si tigarile). si treaba asta cu homosexualitatea e cam acelasi lucru, modul in care se promoveaza ma face sa cred ca scopul e sa existe tot mai putine persoane heterosexuale.
N-am de unde sti exact care a fost motivul real, in schimb am prezentat o ipoteza.
Din auzite etnobotanicele sunt foarte nocive pentru organism, mult mai agresive decât celelate
Etnobotanicele incurca profitul industrial, dar canabisul Da Dacã ar fi legalizat.
Am citit în presa americană la modul non-conspirativ că asta a și fost motivul declarări cannabisului ca fiind ilicit. Era ceva neprofitabil.
Emilia19 întreabă: