| SG1995 a întrebat:

De ce deținerea de etnobotanice e dezincriminată, dar deținerea de cannabis nu?
Care e raționametul din spatele acestei acțiuni?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este dezincriminata doar detinerea pentru consum propriu, in rest detinerea pentru comercializare este incriminata in continuare.
Pesemne s-a socotit ca aceste plante sunt mai putin periculoase decat cannabisul.

| SG1995 explică (pentru Ioandelasal):

Dar de ce?

| Bunica69 a răspuns (pentru SG1995):

Suntem deja 8 miliarde de oameni care continua sa se reproduca, era clar ca trebuie sa se gaseasca o solutie. se promoveaza produsele care provoaca dependenta si iti distrug in acelasi timp sanatatea (drogurile, bautura si tigarile). si treaba asta cu homosexualitatea e cam acelasi lucru, modul in care se promoveaza ma face sa cred ca scopul e sa existe tot mai putine persoane heterosexuale.

| Ioandelasal a răspuns (pentru SG1995):

N-am de unde sti exact care a fost motivul real, in schimb am prezentat o ipoteza.

| Emma30555 a răspuns:

Din auzite etnobotanicele sunt foarte nocive pentru organism, mult mai agresive decât celelate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Etnobotanicele incurca profitul industrial, dar canabisul Da Dacã ar fi legalizat.

| SG1995 explică (pentru anonim_4396):

Am citit în presa americană la modul non-conspirativ că asta a și fost motivul declarări cannabisului ca fiind ilicit. Era ceva neprofitabil.

| Jay1 a răspuns:

Profitul-legale?