Raspunsurile apar cu o decalare foarte mare. Si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori, sa intru la o intrebare, care aparent inca n-a primit nici un raspuns, insa pana apuc sa dau un raspuns si sa-l trimit, descopar, ca raspunsul meu e al 7-10-lea , iar in cazul intrebarilor foarte exacte/rigide (EX: "cati ani are Madonna?", "in ce tara se afla Kremlinul?" ) si raspunsurile ajung sa fie foarte asemanatoare sau sa fie chiar la fel.
Insa sunt nenumarate cazuri, cand utilizatorii intentionat repeta/copiaza raspunsurile celor de dinaintea lor, ceea ce nu mi se pare OK. Ce sa-i faci? Unii sunt disperati dupa "fundite".
Insa, daca cineva raspunde asemanator, dar completand cu ceva nou, folositor (cum a scris, ca mai face, @bacemi) in scopul de a ajuta, atunci mi se pare OK, chiar daca din aceasta cauza de N ori raspunsurile mele s-a intamplat sa fie "eclipsate" si sa para mai putin folositoare. Cat timp acel cineva a reusit sa ajute mai mult (e si scopul site-ului ), nu ma deranjeaza , insa daca doar a dat copy-paste ca nesimtitul, atunci nu-l pot numi "om de treaba" (incerc sa nu fiu prea dura ).
Am observat si eu lucrul acesta. Sunt unii care sunt obsedati de fundite. Eu de obicei raspund cand stiu ca pot adauga o completare fata de ce s-a spus inainte sau pot exprima un alt punct de vedere.
Si sa completez, mi s-a intamplat si mie sa intru pe o intrebare sa vad ca nu are raspuns si sa dau eu raspunsul, iar in putin timp sa vad ca raspunsul meu e al 5-6-lea.Nu vorbesc despre cazurile de genu.asta se intampla oricui, dar sunt persoane care fac asta intentionat.vad un raspuns, ei mai completeaza cu un link si cu vorbe de suflet si iata.despre asta vorbeam
Sunt de acord cu tine. unii posteaza, raspund la intrebari doar pentru puncte si, bineinteles, funde pentru care se pot milogi si zile intregi. Mi se pare oribil. Speram ca oamenii sa se ajute intre ei doar pentru ca asa simt nevoia, dar...
RAY întreabă: