| Furnicuta000 a întrebat:

De ce dureaza asa mult sa se numere voturile in 4 state din SUA? Pana si in California s-au numarat mai repede. Credeti ca Biden a castigat deja?

14 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Posibil sa fie frauda electorala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Credeti ca Biden a castigat deja?
Da.

| Drimmero a răspuns:

Nu inteleg de ce va strofocati pentru asa ceva, nu e ca si cum depindem noi de alegerile lor. Din ce am citit Biden are aproape 270 de voturi, e cam castigator, oricum sunt amandoi bufoni, pe Trump l-am simpatizat din anumite motive dar nu e sanatos (nu e prost, e doar senil).

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

"...nu e ca si cum depindem noi de alegerile lor."

Chiar depindem din multe puncte de vedere.

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Cum ar fi? Ca e Trump, ca e Biden tot in Nato vom fi, nu vad cum ar fi Romania afectata

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar chiar asa de interesati suntem si ne doare de ce face SUA? Sau este doar o "moda" ca se vorbeste acum si ar trebui sa vorbim toti?

In orice caz, pur si simplu... motivul este la ei.

| Furnicuta000 explică (pentru DoarBogdan):

Care e problema ca suntem interesati? laughing
Sunt curioasa sa vad cine iese presedinte. Si ce?
Sa nu imi spui ca pe tine te intereseaza DOAR ce se intampla in Romania.
Hai sa nu ne mai uitam la stiri din alte tari si despre alte tari, sa nu ne mai uitam la filme straine, sa nu mai ascultam muzica straina, sa nu mai urmarim pe nimeni pe retele sociale decat daca e roman.
Nu am obligat pe nimeni sa dezbata acest subiect. Doar am pus o intrebare. Cine stie, vrea si nu e deranjat de aceasta intrebare poate sa imi raspunda. Sunt alte intrebari mai deranjante pe TPU, serios

| DoarBogdan a răspuns (pentru Furnicuta000):

Nu nu, am zis si eu asa, nu o lua in nume de rau. Personal... nu ma prea intereseaza in special de politica, indiferent de tara, cu atat mai putin in Romania. Si nu imi este rusine sa zic asta big grin

Legat de partea cu filme si celelalte lucruri straine... nu am nicio problema, sunt adeptul filmelor si muzicii. Insa talkshow-urile imi par degeaba. Nu am zis nimic referitor la Romania, este tot in aceeasi oala atunci cand vin alegerile si lucrurile de genul. Deci sa nu confundam cele doua subiecte. Ador Hollywood si tot ce tine de asta. Dar sa vad ca se discuta despre niste persoane lipsite de amuzament... personal nu imi place. Si as vrea sa stiu motivul interior al celor care o fac. Nu pentru mine, ci pentru eiwinking

Cum am spus, nu o lua in nume de rau, zau asa... doar am zis ca sunt lucruri mult mai interesante si bune de facut pentru oricine care nu lucreaza in acest domeniu (al politicii) decat sa "se streseze" cu asta. Vad ca multa lume tot vorbeste despre asta. Ori ca vorbeste ori ca nu... nu o sa conteze pentru nimeni. Si sa nu confundam asta cu alte lucruri de "divertisment". Doar daca cei care vorbesc despre asta au motivul lor personal pentru care o fac, ca sunt pasionati de asta sau este un fel de hobby.

Hmmm, ce ar mai fi de zis. Ma pun sa fac ceva de mancare ^_^ Pana atunci... sa ai o zi frumoasa (si chiar si cele ce urmeaza)! happy

Si curiozitatea nu e un motiv suficient?

Ba da este. Imi cer scuze eu. Numai bine ^_^

A castigat Joe laughing

Bravo lui. Sau daca erai impotriva lui, rau lui. big grin

| troleibuz a răspuns:

Daca v-ati agita asa si cand sunt alegeri in Romania...

| Florin9Florin9 a răspuns:

Da