| floaredetrandafir a întrebat:

De ce e asa de plictisitor uneori la scoala?

Răspuns Câştigător
| i.love.me a răspuns:

Pentru ca de aia este facuta scoala sa ne plictiseasca si sa ne terorizezesad

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca nu e gasita o motivatie puternica si pentru ca profesorul nu are metoda in a atrage elevii. Sunt sigur ca exista macar o ora la care te simti bine.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Din cauza lectilor si bineinteles a profesorilor straight face
Eu am noroc ca la mine in clasa zici ca e la circ laughingNu ai cum sa te plictisesti laughing
Unu cocotat pe banca...laughing Unu manancalaughing Unu radelaughing si tot asawinking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ehh...
Un mare filosof din antichitate spunea: "Rădăcinile educaţiei sunt amare, dar rodul ei este dulce" happy
Poate e plictisitor la materiile care nu te interesează. încearcă să cauţi despre acea materie curiozităţi care te intereseazăhappy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pt ca profesorii te streseaza cu invatatul.ascultarile.exercitiileoh go on

| nobody_9468 a răspuns:

Idem pacman

j' la mine e la fel, de cand au plecat colegii care faceau show'ul(unu mutat in alta clasa din scoala ca i'a dat un pumn in ochi lu' unalaughing, 2fete la alta scoala, altu in italia si una la alta scoala si unu tot la alta scoalacrying)... e grav ca acum profii se i'a de mine si de 2 colege care m'ai alungam din cand in cand monotonia, ca in rest...numai copqii care nu stiu ce'i aia "true life"

eu am noroc ca ma stau cu' gagiutonguetonguetongue

bafta

| death a răspuns:

Pentru că materia este plictisitoare, iar cei mai mulţi dintre profesori sunt prizonierii rutinei, pentru că, de zeci de ani, predau aceleaşi porcării care, crede-mă, şi pe ei îi plictisesc de moarte dar nu au ce face. Aşa li se impune de la nivelul Ministerului. Cât despre materie... Pune mâna şi caută "Spovedania" şi "Antropomorfism" de Mihai Eminescu, după care fă şi tu o comparaţie cu "Lacul", "Floare albastră" şi alte somnifere. Ai să vezi că există lucruri "too cool for school" care sunt ţinute departe de urechile voastre.

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Pai de multe ori din cauza profesorului care nu stie cum sa-si faca copii sa raspunda si sa fie activi la orahappy

| Alex_7297 a răspuns:

Mie nu mi se pare! Înseamnă că nu te ajută colegii...

| pacman a răspuns:

Pentru ca nu ai colegi care sa-ti alunge plictiseala!

| sergent91 a răspuns:

Ca nu prea avem ce face la scoala

| nutzu' a răspuns:

Pentru ca nu esti coleg cu mine...

| scumpik a răspuns:

Eu zic ca indiferent unde ne aflam ori la scoala ori la o petrecere trebuie sa stim sa zambim vietii si sa ne distram in orice moment.de exemplu daca chiar te plictisesti la scoala acum ca e iarna iesi afara si sigur vei fi frecata cu un bulgare de zapada si iti va face placere poate. daca nu-ti place in zapada poti sa-ti privesti colegii si sincer vei zambi sigur cand vei vedea ca unul mai plange altul mai rade.si tot asa.eu am niste colegi super si nu am cum sa ma plictisesc sau sa fiu suparata nici daca iau un 4 la matelaughing

| ursulet0 a răspuns:

Uneori este plictisitor la scoala, pentru ca unii profi povestesc, si ne explica prea lent, iar uneori suntem noi obositi, sau nu avem cu cine vb din cls! asta e!:*:*