| CostinAlamariu a întrebat:

De ce e atat de normalizata atitudinea de miștocareala si batjocura in momentele in care nu-si are locul?

Aproape niciodata nu poti sa spui ceva serios ca cineva intotdeauna o sa te ia la misto.
Am vazut ca mai multi români se plang de asta. Cunosc pe cineva care a intrebat la serviciu daca poate deschide geamul si in loc sa i se raspunda frumos cu da sau nu i s-a raspuns cu mistouri de genul "ce, ti-e cald?" sau alte "glume" zise in scarba care nu-si au deloc sensul.

De ce e atat de greu pentru oameni sa se abtina din a face mistouri ieftine?
Daca ati patit si voi la fel va rog mult de tot sa povestiti si daca ati fost voi insiva vinovati de asta va intreb care e logica? De ce simtiti nevoia sa faceti o persoana inconfortabila?

8 răspunsuri:
| CostinAlamariu explică:

Eu sunt român si nu sunt mistocar, deci evident e gresit sa zici ca asa sunt romanii. Dar ma intreb care e explicatia psihologica, ce provoaca mai exact acest comportament?

| Catrice a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Simplu: prea...aaa...multa educațiehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece stă în gena unor oameni de a fi predominant sarcastici.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Este bine sa faci mișto dar sa stii cand sa te opresti si cand sa nu exagerezi. Multi cred ca sunt mai presus, dar nu trebuie sa ne ofticam, ei se vor denigra singuri.

| OldSoul a răspuns:

Eu tind sa cred ca uneori, unii oameni sunt prea plictisiti si nemultumiti de viata lor si incearca sa se simta mai bine facand mistouri de alte persoane putintel mai cu capul pe umeri.

| CostinAlamariu explică (pentru Henrypericolpublic):

Nu vad ce e bine in a face misto. Maxim poti sa zici ca nu e asa rau, dar sa zici ca e de-a dreptul "bine" mi se pare foarte exagerat. Lumineaza-ne si pe noi de beneficile miraculoase a mistocarelii ieftine.

| Editocroci a răspuns:

Am pățit și eu la serviciu. De-aia nici nu m-am întors în sistem, că îmi e scârbă de indivizi din ăștia.
Mișto am făcut și eu de ticăloși. În rest au fost doar ironii sau înțepături.

| Editocroci a răspuns:

Nu e normal, dar astea sunt animalele bipede în ziua de azi.