| alexandradlr a întrebat:

De ce e atâta răutate între elevi în școală? Ar trebui sa fie relații colegiale zic.

36 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ptr ca nu ii pune nimeni la punct, ca daca eram eu profesor, erau f okey copiii in scoala.

| Mayhem666 a răspuns:

Competitie, ierarhie si incompatibilitatea personalitatilor diferite. Atat am de spus.

| LordCristobal a răspuns:

Pentru că în societate sunt influente negative care dezvolta comportamentul agresiv al elevilor.
Și mai putem include și lipsa nivelului de educație mai ales într-o țară în care tupeul e considerat o virtute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că imaturitate.

| troleibuz a răspuns:

Lipsa educatiei.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Invidie,afirmare,anturaje,NOTE diferentele care se fac pentru a continua in viata, EDUCATIA (comportament de,, tarani,, ) ...fiecare cu problema lui din cele de mai sus si de asta ei sunt rai...

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Dacă are răutate în el răutate îți va oferi dacă are ură un el ură vei vedea dacă are învidie în el învidie vei vedea dacă are lăcomie în el lăcomie vei vedea de la acel om mulți s-au schimbat când au văzut bani și crede cu ei pot avea totullaughing))) vai de ei cu bani lor.nu poți cumpăra o inima adevărată NICIODATĂ CU BANI. de acolo de la inima aia adevărată începe totul cu adevărat nu de la bani de acolo început totul absolut totul respectul bun simțul cin ești cu adevărat ce fel ești cu adevărat inima aia spune totul cine ești cu adevărat Niciodată nu avea așteptări de la un om ce nu are cu adevărat în el ce trebuie să aibă cu adevărata în el o inima adevărată. Copii sunt pe un drum enorm de greșit in ziua de azi internetul Lea furat viața adevărată Lea furat copilăria adevărată Lea furat libertate adevărată Lea loat totul tikok Facebook Instagram jocurile pe calculatoare performante ipad pro nu mai știu cât iPhone ultima generație viața lor acolo este nu mai au nimic în viața reală la fel sunt și mulți oamenii în vârstă care se dau maturi și sunt mai rai decât un copil de 17 ani.

| Mayhem666 a răspuns (pentru AloeVeraReceSiFornetiCuGem):

"Copii sunt pe un drum enorm de greșit in ziua de azi internetul Lea furat viața adevărată Lea furat copilăria adevărată Lea furat libertate adevărată Lea loat totul tikok Facebook Instagram jocurile pe calculatoare performante ipad pro nu mai știu cât iPhone ultima generație viața lor acolo este nu mai au nimic în viața reală"

Asta e un comentariu specific unui boomer. Macar de ai fi scris corect gramatical. Internetul e bun, pentru ca acolo poti gasi tot felul de informatii, acum lumea poate sa fie mai educata decat in trecut, pentru ca exista surse, doar ca oamenii NU cauta. Nu poti sa dai vina pe tehnologie, pentru dezinteresul anumitor persoane.
Tehnologia si avansul catre viitor este mereu un pas inainte si mereu o sa fie considerat un avantaj.
Tu crezi ca in trecut a fost mai bine? In trecut unde oamenii erau saraci, nu aveau ce manca, erau numai razboaie si boli care nu aveau leacuri? Cum era asta mai bine? Lipsa de educatie si mentalitatea de ev mediu este ceea ce face ca in 2022 ca existe un razboi. De cine a fost initiat? De un prost cu minte inapoiata care inca este afectat de lucurile din trecut.
Nu mai incerca sa arati cu degetul catre probleme care nu exista. Cei care dau vina pe tehnologie sunt acei oameni simpli care nu pot tine pasul cu ea.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns (pentru Mayhem666):

în trecut omaneii era unițihappy în trecut oamenii se ajutat unul pe altul în trecut nu erau atâtea crime atâtea furturi atata lăcomie în trecut copii erau copii avea bun simți respect rușine de mama tata frate sora acum ce rușine a mai rămas? happy nicio rușine iar tehnologia Lea furat multor copii libertatea stau cu orele pe calculator pana au probleme cu ochi și tot asa mai departehappy suntem 2 oamenii enorm de diferiți după cum vezi happy Mayhem666 Cu drag de la Boomer 1997onur happy

"în trecut omaneii era uniți"

De aia existau atatea razboaie, de uniti ce erau.

"în trecut oamenii se ajutat unul pe altul"

In ce univers paralel s-a intamplat asta? Ca aici sigur nu.

"în trecut nu erau atâtea crime atâtea furturi atata lăcomie"

Adevarat, nu areau atatea, erau si mai multe decat sunt acum.

"în trecut copii erau copii avea bun simți respect rușine de mama tata frate sora acum ce rușine a mai rămas?"

Aia se cheama frica, ca erau batuti, nu rusine. Nu confunda cele doua.

"tehnologia Lea furat multor copii libertatea stau cu orele pe calculator pana au probleme cu ochi"

Tehnologia nu e de vina cu nimic. Nu exista nici un studiu si nici o dovada stiintifica care sa arate ca daca stai mult pe calculator, ai probleme cu vederea. Astea sunt doar mituri inventate ca sa faca copii sa nu mai stea atat de mult la calculatoare. Plus, ca nu s-a furat libertatea nimanui. Sa poti sa faci ce vrei cand vrei, chiar si sa stai incontinuu pe calculator fara vreo restrictie anume, aia e definitia libertabii, oamenii in ziua de azi sunt mai liberi ca niciodata.

"suntem 2 oamenii enorm de diferiți după cum vezi happy Mayhem666 Cu drag de la Boomer 1997onur"

Aaaah, esti onur...
Acum se intelege de ce stilul in care scrii si mentalitatea ta mi se pareau atat de cunoscute. Nu ma astept de la mai multe din partea ta.
Mi-ai dat block de pe alte conturi ca spuneam lucruri care nu-ti placeau. Asta nu se face. Opiniile sunt opinii chiar daca iti plac sau nu.

Apropo, nu stiu daca sa spun asta, dar "EA" nu o sa te placa niciodata. Stim amandoi despre cine vorbesc. O cunosc, suntem buni prieteni. Nu stiu dupa ce denumire o stii tu, dar eu o stiu dupa alte denumiri. Am vazut ss-uri de la ea in care vorbea cu tine. Ar trebui sa-ti incetezi obsesia cu ea. Nu se va uita niciodata la unul ca tine.

Știi cine ești stai liniștithappy știu și mai multe dar eu nu o deranjez știu și de ce ești așa aprins pe mine laughing)))))

Eu nu o obliga la nimic nu am sunat-o nu i-am dat mesaj este viata ei sa facă ce vrea mereu făcea ce vroia și acum la fel sa facă ce vrea ia eu nu i-am spus nimic niciodată ce sa facă ce sa facă happy stai liniștithappy

Hai spune, cine sunt? Sa vedem daca ghicesti.

Crezi ca îmi pasa cine ești? Sau al catela ești? happy

Nu ma convingi. I-ai dat mesaj. Nu stiu daca pe numarul ei, sau pe ceva retea de socializare, dar am citit tot, stiu tot, stiu cum te milogeai de ea, si cum o implorai. Si nu numai eu, stim mai multi asta, ca ne-a trimis screen shot-urile pe server si le-am vazut toti care suntem acolo.

Of Mayhem Mayhem cine tea supărată rău pe tine azi de te-ai aprins așa

Știu totul happy chiar mai mult de atâta dar tu chiar crezi că-mi pasă mies astea? happy poa sa ma vorbească cine vrea cât vrea de la spate și cine vrea nu am nimic în potriva sa fie sănătoși cu toții în gruphappy

Pai ai spus ca stii cine sunt, si vreau sa-mi demonstrezi.
Al catelea? Stai asa prietene, ca nu-s iubitul ei, suntem doar prieteni.
Clar nu ai habar cine sunt, ca daca aveai, imi spuneai. Doar zici si tu asa.

Aprins? Haha, nu m-am aprins, ba chiar rad acum. Chiar acum vorbeam cu ea si i-am spus si ei si celorlalti ca mi-am gasit o noua jucarie. Esti simpatic, si imi place sa ma amuz.

Nu stiu daca iti pasa sau nu, si nici mie nu prea imi pasa daca te supara ce zic sau nu. Important pentru mine e ca ma amuz eu. Daca era sa ne cunoastem in alte circumstante, poate cine stie, eram si buni prieteni.

Of Mayhem of nu știu cum sați explic eu dar chiar crezi ca mie îmi pasă ce prieteni are sau bff happy treaba voastră ce faceți pe grupul vostru și cu prietenele voastre eu nu mam legat de tine și nici de nimeni nici măcar nu am spus nimic de ia tu ai loat orazna deodatălaughing))))

Am un sigur pritent adevărat happy și el mieste un frate adevărathappy

Alți prieteni buni place să-mi fac unul și adevărat îmi este de ajuns happy

Pai ai spus ca stii cine sunt, si vreau sa vad daca minti sau nu. Nu te-am intrebat altceva. Tu eviti sa-mi raspunzi, ceea ce imi demonstreaza ca habar nu ai cine sunt.

"Am un sigur pritent adevărat happy și el mieste un frate adevărathappy

Alți prieteni buni place să-mi fac unul și adevărat îmi este de ajuns happy"

Nu te-am intrebat, si nu voiam sa stiu.

Of Maihi maihi ce ma fac cu tine

Maihi? Nici nu esti in stare sa-mi pronunti nickname-ul cum trebuie? Pun pariu ca nici macar nu stii ce inseamna, daca nu cauti pe Google.

Vad ca tot imi eviti intrebarea, deci o sa iau linistea ta ca pe o confirmare ca habar nu ai cine sunt si doar ai spus asa ca sa pari ca stii.

N-am nevoie, poti sa-ti iei sucul inapoi.

Ăhm ăhm pardon ti-am zis ca nu-mi pasă cine ești? happy sau am uitat sa menționez?

Era doar un suc Maiki da dacă nu vrei treaba ta nu insist îl iau înapoi.

Imi place ca folosesti replici care erau considerate "cool" acum vreo 10 ani.

Sunt mai oldschol de fel nu te intimida ia-o ușor boy happy

Ce-mi plac replicile astea de boomer rolling on the floor

Boomer nu are nici o legatura cu boom.

Bomer ce este ala un bomer?

Boomer, oamenii nascuti incepand cu perioada de 1946 pana in 1964. Multi sunt referiti ca si boomeri pentru gandirea lor de ev mediu, gen tu.

Interesant deci eu sunt și booomer și din evul mediu hăm interesant la asta nu mam gândit deloc e bine de știut

Întrebări similare