Is contra alcool, in general.
Cateodata am nevoie sa-mi aduc aminte de ce.
Nu cred ca faci bine. Consider c-o sa vrei mai mult la un moment dat. E o panta alunecoasa.
Alcoolul distruge in primul rind ficatul, pe urma sistemul nervos, si pe rind toate celelalte organe.Consumul de alcool si in cantitati reduse dar zilnice deja inseamna ca persoana respectiva are dependenta de alcool si se cheama alcoolic.Si cu timpul persoana respectiva devine foarte infuentabil, nesigur pe sine, certaret devine o persoana cu o vointa subreda care nu-si mai poate indeplini nici un scop in viata singurul scop devine ameliorarea tuturor necazurilor cu alcool.
Consumul moderat de alcool nu te face automat alcoolic. de ce? faptul ca consumi o bere la o luna/saptamana nu te face alcoolic. daca iesi cu prietenii la un karaoke si servesti ceva nu e ceva grav, te relaxezi atita tot. plus ca medicii recomanda pentru organism cate un pahar de vin pe zi!
S-au făcut niște teste pe tineri care consumau alcool mai des și unii care nu consumau deloc. S-a constatat că cei care consumă aveau o capacitate mai redusă de înțelegere și memorare. Eu spun că acest lucru nu este obligatoriu, dar asta arată ce se întâmplă în general. E bine să consumi alcool dar nu în proporții prea mari și să nu ți-l pui în cap. De câteva ori pe săptămână puțintel acolo merge.
Alcoolul ingrasa, afecteaza circulatia, memoria si cel mai mult ficatul. Moderat? o bere, doua pe zi poate insemna ciroza in cativa ani. Ocazional? poate fi benefic, se zice.
Alcoolul in exces dauneaza sanatatii tale. Cele mai afectate organe sunt creierul si ficatul. Un pahar de bere sau vin pe saptamana nu e bai dar nu asa zilnic.
Thecurious întreabă: