| sarmalutapicanta a întrebat:

De ce e lumea asa monotona si se caca pe ei de plictisitori si mai ales de ce majoritatea sunt inchisi in blocuri dand vietii un aspect mizerabil cu spirit intunecat si urat?

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Toata atmosfera asta gri e rezultatul proprilor decizii. Daca vei sta in casa zicand "nu sunt bun de nimic, nu imi mai pasa, etc", nu va exista o schimbare. Iar schimbarea nu o fac multi, nu lasa sa te "contamineze" acea stare a lor, foloseste-ti energia util.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si, ai vrea sa doarma in gara?

| sarmalutapicanta explică (pentru suntserios):

Nu dar sa iasa mai mult pe afara si sa puna muzici nu sa umble ca robotii pe drum doar de la servici la pizzerie si dupa aia acasa

| suntserios a răspuns (pentru sarmalutapicanta):

Mda, de aia sunt pline barurile si restaurantele, de aia in weekend uri sunt pline soselele spre munte si nu gasesti o banca intr un parc... ca toata lumea sta monoton in apartament

| Fatamuntilor a răspuns:

De unde stii? Umbli tu prin parcuri?
Oricum in ultimul timp a fost destul de frig.

| AC4S4 a răspuns:

Nu ai fost prin Cluj sa vezi in parcul mare ce frumos e seara de seara, indiferent ca e weekend sau nuhappy. Sau nu neaparat in parc, si pe eroilor se plimba lumea.
In blocuri stau numa' batraniihappy.

Nu stiu cum e in afara Ardealului, dar am auzit ca lumea e mai monotona si plictisita, si ca sunt obisnuiti sa faca mereu aceleasi lucruri, nu incearca lucruri noi. Ei bine aici in Ardeal suntem putin mai spontanihappy, cum se spune, avem si aerul acela Vestic.

| pufulescu a răspuns:

Simplu, fiindca nu au bani! Nu o sa fie in Romania " viata " aceea pe care ai vazut-o tu prin Vest sau ai auzit de ea, pana cand nu vor fi BANI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai tu, care ai 120 de kile te găsiși să îi acuzi pe alții că sunt plictisitori monotoni și stau închiși în casă?
Ieși afară și transpiră untura de pe tine, termină cu bășinile astea de filozof.