De ce exista rau? binele nu poate exista fara rau asa cum nici lumea asta nu poate exista fara prosti.
Oameni nu sunt prosti. Sunt inconstienti, retarzi, nesimtiti, raufacatori [ fac rau ]... daca ar fi doar prosti, eu as rade toata ziua de ei, dar sunt extraordinar de prefacuti, si nu rad ...sufar
Iti spun eu de ce e lumea plina de prosti.
Fiecare om este diferit unu poate s-a nascut cu mai multi neuroni altul poate nu, unu poate are o memorie mai buna altul poate nu, depinde si de neamul lui parinti... daca parintii sun prosti bolnavi psihic automat copilul va mosteni o parte din caracterele parintilor ( intr-o anumita proportie).
ereditatea este proprietatea organismelor da a transmite de la ascendenti la descendenti anumite caractere numite caractere ereditare.
Acuma depinde foartemult si de mediul in care a trait acea persoana.
De exemplu iei 2 copii ( sau acelasi individ) unul traieste cu o familie de tigani la ghetou care sunt inculti, hoti..., iar altu intr-o familie de profesori doctori avocati...
Vei vedea ce impact are mediul de viata si cum isi pune el amprenta.
Un alt exemplu ar fi persoanele din zona olteniei acolo sunt foarte multi prosti e plin ( mai sunt si exceptii) oameni increzuti si care se cred destepti.
Suntem diferiti ceea ce ne face speciali, unici.
Draga,eu sunt olteanca! Iti zic eu! Peste tot exista oameni prosti, si nu numai in Oltenia! Nu zic, exista! Dar in alte zone sunt si mai multi! Crede`ma..stiu ce vorbesc!
Mai degraba cei din zona Moldovei. Oare de ce am impresia ca esti de acolo?
Acuma imi sar toate oltencele in cap eu faceam referire mai mult la barbatii oltenti pentru. ca sunt cei mai... dificili oameni, se cred destepti sunt aroganti numai e nimeni ca ei. Nu ziceam eu de oltenti asa ca mi-a venit mie, dar cunosc multi olteni si am vazut multi daca erau destepti ramanea dracu acolo la ei, nu se mai imprastiau in toata Romania.
Ca un clasament cei mai prosti oameni sunt din Oltenia din Buzau si mai era ceva cu C Caran.(oras sat.) nu mai stiu, dar mia- zis cineva cas multi prosti acolo.
Oricum eu sunt din Brasov, iar daca am suparat pe cineva i-mi pare rau.
Nu-i nimic...dar inca te contrazic!
Nu pot fi doar destepti, trebuie sa fie si prosti. Daca ar fi doar destepti, toti ar fi ingineri.
Exista pentru ca noi oamenii destepti sa avem de ce ne amuza! si pentru ca noi trebuie sa avem si inferiori Nu?