Andrutza...nu ma pot abtine de la comentat!
ce vezi fata mea la el? ce ti-a facut? ce are de e atat de special? suteti batute in cap de nu puteti realiza ca e un pusti cu voce de fata, mutra de fata si caracterde baietel fitos? l-ati vazut voi? ati vorbit voi cu el ca sa il cunoasteti?
nu! v-a apucat asa indragosteala de un individ pe care l-a remarcat o vedeta adevarata si l-a scos si pe el in lume.
stau asa si ma uit la el...nu stiu ce vedeti, ce va place la el? faima? aici intervie egoismul si invidia la voi nu la noi! fiecare fata din categoria ``fane jb``l-ar vrea pentru ea, ar vrea sa ii aiba faima, sa se dea mare ca a bagat-o in seama, dar trezirea! stiti bine ca asacv nu se poate, asa ca nu vad sensul, si daca ati fi fete destepte nu v-ati mai face de ras pe-aici cerand id, hi5, poze, nouatati despre el, pentru ca dati dovada de imaturitate, si aratati cat de fetite prostute sunteti.
serios acum.
Justin asta e un pusti... un cantaret de r&b etc compune si melodii, si eu am ramas asa nu s-a auzit de el sa zici ca este o super vedeta, probabil ca le plac melodiile celor care il asculta, are si un site justinbiebermusic.com
Stai sa vezi cum era inainte cu ciorba de burta
Ce-i acum cu Biberonul e nimic in comparatie cu ciorbica de burta care ne-a anihilat pe toti si ne-a testat nervii
Pentru ca este foarte talentat si multi de pe aici au varsta lui ...sau mai mica (varsta) si binenteles ca le place! Aaa si eu sunt una din acele fete care ii place de JB! Multi sunt doar invidiosi pe el de aia tot il critica si nu-l mai lasa in pace pe bietul copil!
Eu personal il detest pe Justin Bieber x( Nu imi place cum canta, cum arata, cum se comporta. Ma rog, is multe fete de 12-13-14 ani care sunt innebunite dupa el
Pai toate fetele sunt inebunite dupa Justin Bieber ce sa le faci daca nu au alt subiect.
Eu personal il detest pe Justin Bebe si daca l-as intalni pe strada i-as da doua scatoarge in fund pana ajunge cu capul intr-o vitrina!
Nu trebuie sa iti placa justin bieber... dar totusi lui credeti ca ii place sa fie comentat peste tot si cu bune si cu rele nu are ce face, nu e vina lui, paparazzi oameni obsedati am inteles iti place justin bieber ok si mie da lasa-l asculta. i muzica si atat lasti-l sa respire...nu e vina lui in final e tot a "noastra"
Ai dreptate dekaja m`am plictisit numai "justin bieber" nu inteleg ce vad unele fete la el ...in fine e parerea lor
E un tanar fitos si urat! Daca las prinde pe strada las bate de sar c*c* pe el nu m-am combinat cu 3 fete ca am zis ca nu-mi place! FRATE IA SAL DAM NOI TOTI IN P*LILE NOASTRE! Asculta rock si hip hop calumea uite niste exemple de rock:Ac dc; Bon jovi; Green day; Metallica etc Si recomand hip hop romanesc:doc; dragonu; cedry2k; nimeni altu; nane sau arssura!
Pentru ca este uimitor [sunt belieber, si cred ca ti-ai dt sema]...
Noi il placem mult, ele sunt cam innebunite, si vor sa afle totul despre el, nu trebuie sa te enervezi doar pentru ca nu il placi
Raluca666 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: