| LanaDelReyFan a întrebat:

De ce elevii din clase mai mari Ca de exemplu de a7a a8a si tot asa rad de cei de clasa a5a sau a6a? Nu mi se pare corect. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| SimoDR a răspuns:

E ceva obisnuit. Si nu se opreste doar la clasa a 8-a. Cei de clasa a XII-a ii considera pe cei de a IX-a niste pustani, apoi se merge mai departe, cei ce mai au un pic pana la licenta sau sunt masteranzi, au ce au cu bobocii din primul an de facultate. Si mai departe, daca esti proaspat angajat, se gasesc imediat cativa seniori cu vechime care incearca obligatiriu, sa te faca sa te simti prost, nepregatit si in plus, chiar daca le esti superior. Nu e corect dar exista.

6 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Te simţi cu musca pe căciulă? Ce prostie...

| LoOvE a răspuns:

Eu sunt a 8, sunt fata si nu rad de cei mici.Bineeee ma iau de iei daca comenteaza de mine.In rest nu fac nimic pentru ca am cei 7 ani de acasa.

| LanaDelReyFan explică:

Ai si tu dreptate...in ce clasa esti?

| LanaDelReyFan explică:

Da dar nu toti au cei 7 ani de-acasa...e ceva obisnuitt sa te iei de iei daca cumva comenteaza dar sunt unii care intotdeauna rad de ei si altele...

| LanaDelReyFan explică:

Nu nu ma simt, vroiam sa stiu, ai vreo problema? daca nu-ti convine ceva nu mai raspunde la intrebarile mele!

| LanaDelReyFan explică:

Pentru ca sunt una dintre cei di clasele a5a, a6a...