Nu e vina lor.
Nu stiu la ce sa se pregateasca mai mult...bacul e plin de surprize...
Pentru ca subiectele sunt extrem de grele. In orasul meu la cel mai bun liceu nici macar un 10 nu a fost
Pentru ca nu s-au apucat de invatat din clasele 5-8. Credeau ca se va face ca pana atunci, cu 500-1000 de euro in plin si gata. Daca in 5-8 nu au invatat, ce sa mai invete in 9-12?
Urata situatia...eu dau bacu' peste 2 ani. Cam peste vreo 700 de zile voi plange si eu sau ma voi pregati de vreo facultate. :d
Promovarea bacului nu mai reprezinta o prioritate pentru ei, de aceea.Scoala e pentru cei mai multi fix ultima grija.
Pentru ca se bazeaza pe tocit si nu sistematizare a info?
pentru ca li se acorda prea multa libertate si nu pun accent pe invatat cand iau un 9 sau 10 usor la scoala?
din cauza neinteresului unor profi?
nu stiu, alege tu, depinde de situatie
Subiectele sunt grele(presupun), am observat ca, cand dau teste, teze mi se dau subiecte pe care le-am facut dar nu ne-am axat pe ele mai mult. Ne zice profesoara din ce dam, invatam ca prostii din ce ne-a zis si ne da alte subiecte din care nu ne-a zis sa invatam.
Adolescenti din ziua de azi stau tot timpul pe mes vb cu pizipoance si in baruri ca sa chefuiasca
sunt muuuuuuulti pe care ii stiu care au stat in baruri sa chefuiasca inloc sa invete
ei au chefuit de au rupt inloc sa invete si acum pling si se caiesc ca nau luat bacu
cazu meu
am invatat de am rupt si ultima saptamana a fost de relaxare si repetat
si acu am luat bacu cu 9.10 si mai e facultatea da pina atuncea ma doare direct in p.a petrec si chefuiesc pina ma ia naiba
asa ii sfatuiesc pe toti sa faca
Anonymous989 întreabă: